Latvijas Sabiedriskais autobuss - Slikts serviss

30.06.2025 gribēju doties uz darbu ar autobusu nr. 6824 Carnikavas tirgus-Adaži-Rīga , kas no Carnikavas tirgus attiet 5.45. Ne iepriekšējās dienas vakarā ,bet no rīta uzzinu ka šis reiss ir atcelts. Paldies Latvijas Sabiedriskais Autobuss kaveju darbu. Šodien 14.07.2025. Gribu arī doties uz darbu izmantojot Latvijas Sabiedriskais Autobuss pakalpojumus ,ar autobusu nr. 6824 Carnikavas tirgus-Adaži-Rīga 5.45 no Carnikavas. Bet šodien autobuss nebija atcelts vispār . Ne tikai es , bet arī citi cilvēki nostāvēja pieturā un gaidīja šo autobusu jo arī kavēja darbu un citas savas darīšanas,bet šodien izrādījās kad vadītājs ir apmaldijies un Carnikavas pieturu izlaidis. LIELS PALDIES LATVIJAS SABIEDRISKAIS AUTOBUSS dēļ jums arī šodien kaveju darbu ne tikai es ,bet arī daudzi citi cilvēki. Šo problēmu vajadzētu risināt.

N