www.sudzibas.lv Latvijas Sabiedriskais autobuss Kustības sarakstu ievērošana

Latvijas Sabiedriskais autobuss - Kustības sarakstu ievērošana

Radušās bažas par maršutu 5433 Rīga- Jaunmārupe. Nav pirmā reize, kad mikroautobuss ierodas agrāk konkrētās pieturās (Āgenskalna tirgus, Mārupes novada dome), tās nav ne 2, ne 3, bet gan 5-10 minūtes agrāk, nekā norādīts kustību sarakstos. Saprotams, ka brauc garām ,,tukšajām’’ pieturām, taču jābrauc pēc kustību saraksta. Par kavēšanu pat nerunājot - sezonās, kad jauniešiem sākās skola, mikriņš regulāri kavē. Būtu jauki pielāgot tam arī atsevišķus kustības sarakstus tādā gadījumā. Tieši šodien situācija pie Mārupes novada domes - 2 mikriņi (abi 5433) brauca viens aiz otra, neuzspēju noķert. Taču nedaudz dīvaini, liekas, ka grafiki taču dažādi. Atbrauca 8 minūtes ātrāk, gaidīju pusstundu līdz atbrauks 10. Autobuss. Esmu ļoti sašutusi, jo situācijas patiešām ir bijušas daudz!

M

M Mīlulītis 24.07.2025