Latvijas kredītņēmēju palīdzības programma - Laika zagļi

Gada laikā LKPP man ir zvanījuši vismaz četras reizes.
Visas šīs reizes esmu licis saprast viņiem, ka nav nepieciešami viņu pakalpojumi, jo man kredīts ir ņemts Swedbank. Viņi paši saka, ka labāku piedāvājumu sniegt nebūs iespējams, tad kādu laiku ir miers. Šorīt zvanīja kārtējo reizi, tāpēc rakstu sūdzību.
Gribētu vienkārši, lai liek mani mierā. Pietiek jau ar to, ka gribot, negribot. jāklausās tās LKPP reklāmas pa radio.

30.01.2026

Atbilde no Latvijas kredītņēmēju palīdzības programma Support Pārstāvja atbilde 31.01.2026

A. Godātais LKPP klient,

To paredz palīdzības process - nepārtraukti cīnīties par labvēlīgu Jums rezultātu un nepadoties.

Mēs saprotam Jūsu neapmierinātību, jo katru reizi, kad mēģinām atkārtot kredītu apvienošanas procesu ir nepieciešama Jūsu iesaiste.

Lūdzu, apmeklējiet mūsu privātuma politiku (mūsu mājas lapā) un, izmantojot tur norādīto kontaktinformāciju, atsūtiet mums savu tālr. nr., lai nekad vairs ar Jums nesazināmies.

Ļoti, ļoti atvainojamies!

Ar Cieņu un vislabākajiem novēlējumiem LKPP kolektīvs.

J

M MMāre 31.01.2026

Cik dzirdēts- nevienam viņi neko nevarot piedāvāt. Līdz ar to rodas jautājums- ar ko viņi patiesībā nodarbojas. Kā arī agresīvie saziņas mēģinājumi neko labu par šiem neliecina.

M MMāre 01.02.2026

Latvijas kredītņēmēju palīdzības programma- ko jūs tur rakstāt, kāds klients?! Klients ir tas, kurš ir izrādījis interesi ar jums sadarboties, nevis tie, kam jūs uzmācīgi zvanāt, kaut daudzi ir jau izteikuši prasību netraucēt, ko jūs ignorējat. Tas redzams kaut vai šajā portālā. Aicinājums apmeklēt mājas lapu un sniegt kontaktinformāciju drīzāk izskatās pēc papildus datu vākšanas un absolūti nerada iespaidu, ka strādājat "klientu" labā.

N Necro 17.02.2026

Man tas pats. Zvanās, sūta izziņas, es tik bloķēju. Netaisos krāpniekiem celt augšā klausuli.

S Saulesezis 06.03.2026

Dargie cilveki, kad Jus reiz sapratisiet gan uznemuma nosaukums , gan majaslapa ir veidota tā lai jau pašā saknē Jus apmanitu, ka ta ir valstiska kompanija, kas ir pilnigi meli. Tie ir parasti kreditu brokeri, tas pats kas online visas popularas salidzinasanas platformas(nevaru seit minet konkretus uznemumus) , kas piedava ari parkeditaciju un apvienošanu, tikai online interneta, kur nezvana un neuzbazas. Jus par to, ka caur LKPP pildat pieteikumu maksasiet, ja bus atbilde no kada aizdeveja, ka velas piedavat summu (kuru tapat piedavatu ari bez vinu starpniecibas) panems komisiju par starpniecibu! Ar to vini pelna! Jus paši ja verstos pie aizdeveja vai pilditu pieteikumu online salidzinasanas platforma, iegutu identisku piedavajumu , bet bez vinu kosmiskas komisijas! Aiz visa šis “palidzibas programmas” stav vienkarsi brokeru kantoris. Ja dabujat no LKPP vpiedavajumu, obligati versaties pie citiem uznemumiem kas darbojas ar so pasu, lai vini jums iedotu to pašu piedavajumu bez komisijas vai labaku , izdevigaku piedavajamu, es JUMS GARANTEJU! Latvijas Kreditnemeju palidzibas programma nav ne ar ko ipasaki kā citi brokeru kantori onilne, lai dabutu “unikalus nosacijumus jums”. Tas ir mulkibas,ja vini ko piedava, to pasu piedavas citi. Neesiet mulki un neuzkeraties uz Latvju zimeme un uznemuma nosaukumu. Agresiva uzbasanas saviem klientiem, konstanti sutitas zinas , lai klients “uzkertos” un aizpilditu atkal pieteikumu, esmu ar to cinjies 2 gadus. Jaatzist vinu raditais kantora koncepts ir izcils marketings kas rada uzticibu tikai dēł nosaukuma un majaslapas izskata un radio reklamas rullisos! Neesiet naivi milie cilveki! Viss ir tikai par naudu, neviens te nevelas Jums palidzet. Mani sis kantoris ir ielicis melnaja sarkatsa, kas bija gada process lai izlugtos, ka nekad nevelos neko no vinien dzirdet, nacas draudet ar PTAC lai liktu mieru!