www.sudzibas.lv K Senukai/ 1a.lv Naudas līdzekļu neatmaksa uzņēmuma vainas dēļ

K Senukai/ 1a.lv - Naudas līdzekļu neatmaksa uzņēmuma vainas dēļ

Vienkārši laupīšana!

25. jūnijā devos saņemt preci, kuru biju pasūtījusi internetā, izmantojot K Senukai lietotni. Prece bija pilnībā apmaksāta iepriekš, turklāt pirkumam izmantoju arī lietotnē uzkrātos bonusus.

Saņemot preci, uzreiz konstatēju, ka tā pilnībā neatbilst tai precei, kas bija norādīta mājaslapā. Pat veikala darbinieki ilgi nespēja saprast, kas noticis. Par laimi, man bija saglabāts ekrānuzņēmums, ar kuru pierādīju, ka man tiek izsniegta pavisam cita prece.

Man lika aizpildīt iesniegumu naudas atmaksai, ko arī nekavējoties izdarīju. Saskaņā ar uzņēmuma noteikumiem nauda bija jāatmaksā 14 dienu laikā.

Šodien ir 16. jūlijs, un nauda joprojām nav atgriezta. Esmu vairākkārt rakstījusi e-pastus ar sūdzībām. Katru reizi saņēmu vienu un to pašu atbildi – ka viņi noskaidros iemeslu un mani informēs. Rezultātā ne iemesls tika noskaidrots, ne nauda atgriezta.

Zvanot uz klientu apkalpošanas centru, man paziņoja, ka viņiem viss vēl jānoskaidro ar galveno biroju un nav zināms, cik ilgi tas prasīs. Turklāt uzņēmuma sistēmā bija norādīti pavisam citi datumi. Kad norādīju, ka man ir dokumenti, kas apliecina patieso datumu, atkal saņēmu tikai atbildi: “Mēs skaidrosim.” Cik ilgi? To viņi nezina.

Šī ir viena no sliktākajām kompānijām, ar kuru jebkad esmu saskārusies. Klientu apkalpošana ir katastrofāla. Neskatoties uz to, ka ir visi pierādījumi un dokumenti, uzņēmums nespēj izpildīt savas saistības.

Nav atgriezta ne mana nauda, ne izmantotie bonusi. Nav arī skaidrs, kad tas notiks un vai vispār notiks.

Rodas iespaids, ka uzņēmums vienkārši izmanto klientu naudu savām vajadzībām, ignorējot savus pienākumus. Solījumi “izskatīt situāciju” var turpināties bezgalīgi, lai gan paša uzņēmuma noteikumos ir skaidri noteikts naudas atmaksas termiņš. Tas rada iespaidu, ka uzņēmums pats neievēro savus noteikumus.

Kompetence – nulle.

Nevienam neiesaku iepirkties ne K Senukai, ne 1a, jo faktiski tas ir viens un tas pats uzņēmums ar vienādu attieksmi pret klientiem.

Ja nevēlaties pazaudēt savu naudu, laiku un nervus, izvēlieties citu veikalu.