www.sudzibas.lv Juris Bricis Neiesaku sadarboties ar šo juristu

Juris Bricis - Neiesaku sadarboties ar šo juristu

Neiesaku sadarboties ar šo juristu.

Noslēdzu līgumu par mana nepilngadīgā dēla interešu pārstāvēšanu mantojuma lietā un testamenta apstrīdēšanu 2025.gada decembrī. Sadarbības sākumā tika izrakstīts rēķins, kuru apmaksāju. Pēc tam sekoja arvien jauni maksājumu pieprasījumi. Maksājumi tika veikti gan uz Temidas biroja kontu, gan arī uz Briča personīgo bankas kontu. Kopējā samaksātā summa ir ievērojama.

Diemžēl pēc vairākiem mēnešiem neredzu atbilstošu rezultātu. Lieta praktiski nav pavirzījusies uz priekšu. Uz maniem e-pastiem un telefona zvaniem Juris Brics vairs neatbild. Nav iespējams iegūt informāciju par lietas virzību, paveiktajiem darbiem vai turpmākajām darbībām. Lietu bāriņtiesā zaudēja.

Vairākkārt lūdzu sniegt informāciju par to, kādā stadijā atrodas parakstu paraugu iegūšana, kas ir nepieciešami testamenta apstrīdēšanai un rokraksta ekspertīzei, taču atbildes nesaņēmu.

Šobrīd esmu spiesta meklēt citu advokātu, pieprasīt lietas materiālus un izvērtēt iespēju pieprasīt samaksātās atlīdzības daļēju atmaksu, kā arī vērsties Latvijas juristu apvienībā.

Ceru, ka mana pieredze palīdzēs citiem klientiem rūpīgāk izvēlēties juridisko pārstāvi.

J