Iolandas Šaihulovas ģimenes ārsta prakse - Nepieņemama attieksme
Labdien!
Vēlos iesniegt sūdzību par ārsta un medicīnas personāla darbu.
Pierakstu gaidīšanas laiks ir neadekvāti ilgs – bieži vien vairāk nekā mēnesis. Pat pēc izrakstīšanās no slimnīcas netiek nodrošināti savlaicīgi kontroles pieraksti, bet pacientam tiek likts gaidīt vairākas nedēļas vai pat mēnesi.
Medicīnas māsas savā starpā un pacientu klātbūtnē izsaka nekorektus un neprofesionālus komentārus, kā arī aprunā pacientus. Bieži tiek ieteikts visus izmeklējumus un vizītes veikt privāti, kas rada sajūtu par paviršu attieksmi un nevēlēšanos nodrošināt kvalitatīvu aprūpi valsts apmaksātā kārtībā.
Ārstes darbs šķiet gauss un nepietiekami organizēts – katrā vizītē ir sajūta, ka iepriekš pārrunātā informācija ir aizmirsta un viss ir jāskaidro no jauna. Tas rada nedrošību un neuzticēšanos ārstēšanas procesam.
Ņemot vērā augstāk minēto, esmu nolēmusi vairs neapmeklēt šo ārstu un esmu to nomainījusi. Lūdzu izvērtēt situāciju un pievērst uzmanību gan personāla komunikācijai ar pacientiem, gan darba organizācijai kopumā.
tev nekas no medicīnas nepienākas, viss ziedots/atdots ukreiham. Tadēļ klusam pašlikvidējies tuvākā atejā