Intergaz - Отвратительный сервис
Если вы решили заключить договор и закзывать газ, я вам настоятельно рекомендую этого не делать! Ни разу нам газ не привезли в тот день, на который мы его заказывали. Сначала меня пыталась девушка убедить, что заказывать газ за 2 это поздно, хорошо... Заказывала за 4 и о бинго, даже за 4 не работает! Если вам необходим газ для отопления, готовтесь замерзать. Потому, что это компания работает по своей (судя по отзывам на этой странице) никому непонятной схеме. Надеюсь с таким отношением к клиентам оборот упадет и руководство сделает выводы!
Labdien!
Pirmkārt, atvainojamies par kavēto atbildi - šī atsauksme ir no 2020. gada, un mēs to tikko pamanījām. Mūsu uzņēmums nesen sāka aktīvi izmantot Sudzibas.lv platformu, lai komunicētu ar klientiem un potenciālajiem klientiem, kā arī atbildētu uz visām atsauksmēm.
Attiecībā uz jūsu situāciju - ja šī problēma ar gāzes piegādi bija reāla, tā noteikti nebija pieļaujama. Mēs ļoti nopietni uztveram katru klientu pieredzi.
Mums būtu svarīgi uzzināt:
- Vai šī problēma tika atrisināta?
- Vai jūs joprojām esat Intergaz klients?
- Ja situācija tika atrisināta, mēs labprāt uzklausītu jūsu viedokli - kā viss norisinājās tālāk?
Ja situācija joprojām nav atrisināta vai vēlaties detalizētāk apspriest šo gadījumu, lūdzu, sazinieties ar mums:
E-pasts: (kontaktinformācija mūsu mājaslapā)
Tālrunis: 20001804
Pateicamies par atsauksmi un ceram, ka šī situācija ir sen atrisināta.
Ar cieņu,
Intergaz komanda
Neiesaku strādāt šajā kantorī, sola vienu ir cits, nemitīga pārslodzs, jadzivo uzņemumā lai vispar ko nopelnītu, vienmer meģina ko apčakarēt. Pret darbiniekiem izturas kā pret mēsliem.