IF apdrošināšana - Krāpšana,slikts serviss
Esmu ļoti vīlusies If attieksmē un atlīdzības pieteikuma izskatīšanā. Man ir apdrošināts suns, un vērsos pie veterinārārsta saistībā ar klibošanu.
Pirms tam biju apmeklējusi citu veterināro klīniku, kur sunim kājiņa tika pārbaudīta, taču rentgens netika veikts. Par šo vizīti es neprasu nekādu atlīdzību un arī čeku neesmu iesniegusi.
Vakar devos uz citu veterināro klīniku, kur sunītim tika veikta pilnvērtīga izmeklēšana, tostarp rentgens, un tika noteikta diagnoze un nozīmēta ārstēšana. Man tika izsniegta veterinārā dokumentācija un rēķins, ko arī iesniedzu If, lūdzot atlīdzināt tieši šīs vizītes izmaksas.
Taču If atsakās izskatīt/izmaksāt atlīdzību, jo vēlas informāciju arī par iepriekšējo veterinārārsta apmeklējumu. Lai gan es neprasu atlīdzību par iepriekšējo vizīti, If uzskata, ka bez šīs informācijas konkrēto gadījumu nevar izvērtēt.
Kā arī man tiek pārmests, ka veterinārās klīnikas rēķinā kaut kas esot nepareizi aprēķināts. Es neesmu veterinārā klīnika un neesmu atbildīga par to, kā klīnika noformē savu rēķinu. Ja If ir jautājumi par rēķina aprēķinu vai noformējumu, manuprāt, būtu tikai loģiski tos risināt tieši ar veterināro klīniku, nevis uzlikt šo problēmu klientam.Es maksāju par apdrošināšanu ar domu, ka nepieciešamības gadījumā varēšu saņemt atlidzību , taču realitātē, kad tā nepieciešama, rodas arvien jauni iemesli, kāpēc atlīdzību nevar izmaksāt.Ļoti nepatīkama pieredze. Sajūta, ka klientam pašam ir jāpierāda un jāsakārto viss iespējamais, pat ja viņš neprasa atlīdzību par iepriekšējo vizīti un iesniedz dokumentus par konkrēto ārstēšanās gadījumu.
Pirms izvēlēties If mājdzīvnieka apdrošināšanai, ļoti iesaku rūpīgi izlasīt līguma nosacījumus un padomāt, cik sarežģīti var būt saņemt atlīdzību brīdī, kad tā patiešām nepieciešama. Es ar šo situāciju noteikti neesmu apmierināta.