Herbalife Aivis Uldriķis - Krāpšana
Aivis Uldriķis mani pārliecināja iegādāties produktus ar solījumiem par ātru svara samazināšanu un veselības uzlabošanu, kas, pēc manām domām, neatbilda patiesībai.
Tika radīts iespaids, ka produkti ir vienīgais efektīvais risinājums, kā arī tika aicināts iesaistīties biznesa shēmā ar solījumiem par lieliem ienākumiem.
Pēc produkta lietošanas nesaņēmu solītos rezultātus, turklāt tika sniegta nepilnīga vai maldinoša informācija par iespējamo ietekmi uz veselību un reāliem ienākumiem no šīs darbības.
Pamatojoties uz iepriekš minēto, uzskatu, ka ir notikusi iespējama negodīga komercprakse un patērētāju maldināšana.
Lūdzu izskatīt manu sūdzību un, ja nepieciešams, uzsākt pārbaudi par Herbalife izplatītāja Aivja Uldriķa darbībām.
Pielikumā varu iesniegt čatus, maksājumu apliecinājumus un citus pierādījumus.
Ar cieņu,
Denčukiks
Sūdzība par Aivi un Herbalife darbību
Es vēlos brīdināt citus cilvēkus par manu pieredzi ar personu Aivi, kurš darbojas kā Herbalife produktu izplatītājs. Viņa darbības, manuprāt, ir krāpnieciskas un balstītas uz maldināšanu.
Aivis sākotnēji mani pārliecināja, ka Herbalife produkti pilnībā atrisinās manas veselības un svara problēmas. Tika solīti ātri rezultāti, uzlabots pašsajūtas līmenis un pat iespēja pašam iesaistīties biznesā ar lieliem ienākumiem. Reālajā dzīvē tas viss izrādījās tukši solījumi: produkti nedarbojās tā, kā tika reklamēts, bet biznesa shēma vairāk līdzinās piramīdai, kur naudu pelna tikai tie, kas atrodas augšgalā.
Tika izmantota psiholoģiska spiediena taktika – atkārtoti aicinājumi iegādāties arvien jaunus produktus, draudzības un uzticības izmantošana, lai radītu sajūtu, ka atteikties nav iespējams. Tā rezultātā es iztērēju ievērojamu naudas summu, bet nesaņēmu neko no tā, kas tika solīts.
Uzskatu, ka Aivja darbība ir negodīga, maldinoša un cilvēkus apzināti ievilina finanšu un veselības riskos. Aicinu citus būt ļoti uzmanīgiem un nekrist šajos slazdos.
Šis konsultants tiešām ir krāpnieks,paņēma naudu 90€ un produktu nesaņēmu. Pirmo reizi kad pirku profuktus neatdeva atlikumu un par čekiem nerunāsim😡😡😡😡😡