www.sudzibas.lv hanksome.lv Krāpšana, atsūtīja tikai 1/4 daļu no pasūtījuma

hanksome.lv - Krāpšana, atsūtīja tikai 1/4 daļu no pasūtījuma

Interneta veikals >hanksone.lv< ir krāpnieki! 10.03.2026. es hanksome.lv pasūtīju krāsu-hermētiķi ,,RHINOFIX Wateraegis'' - 4 (četrus) gab. pa 900 g (deviņi simti g). Tātad kopā es pasūtīju 3 kg 600 g, kam bija akcijas cena - 51,96 EUR plus sūtīšanas izdevumi, viss kopā 57,94 EUR. . Taču man tika piegādāta paka (svars apm. 1 kg), kurā bija tikai 3 (trīs) gab. pa 300 g ( trīs simti g). Daudzas reizes esmu rakstījusi savas pretenzijas firmai uz adresi [slēpt]@2digit-doo.reamaze.com>, taču nav rezultāta. Firma tikai atvainojas (vēstules visiem vienādi droši vien raksta MI), katru reizi raksta kaut ko citu, apsola, ka trūkstošo preces daudzumu atsūtīs, bet nekas nenotiek. Atsūtīja man preces izsekošanas Nr., bet mājaslapā nav tādas vietas, kur ievadīt šo numuru. Pēc tam atkal man raksta tā, it kā pirmo reizi saņemtu no manis sūdzību..., piedāvā izvēlēties: vai nu atsūtīt man preci vai atgriezt naudu. Tikai novilcina laiku! Esmu tagad sapratusi, ka tā ir krāpnieciska firma. Nepasūtiet nekādas preces no šīs organizācijas - jūs apkrāps!

M