www.sudzibas.lv HairRiga Slikts serviss

HairRiga - Slikts serviss

Nu tātad , šodien apmeklēju salonu Hairriga tirzniecības centrā Rīga Plaza,aizvedu bērnu pie frizieres mēs skaidri un gaiši pateicām ko vēlamies , beigās friziere saka ka nemākot uztaisīt zirnekļa tīkla rakstu,teica ka otra meostare uztaisis,piekritam.
Beigas bērns iznāk un viņam nav tas ko velejas bet gan ievilka dažas svītras, un nē ar mani nekonsultējās meistare un vēl pateica tāda priecīga intonacija ka “ Mes pierunajam viņu ievilkt svītriņas !
Samaksājām par šķiibam svitram 25€
Irka nekas tāda bet nesaprotu kāpēc viņas uzreiz nepateica ka nemāk uztaisit tā ka klients velas tad kapec vispar tu strada par frizieri ja nemaki darit savu darbu !
Virs gāja skaidroties uz ko saņēma atbildi “ Mamma piekrita šadam variantam ka velkam svītras “ ES ATVAINOJOS NEVIENA BRIDI NEVIENS MAN NEPIENACA KLAT UN NEAPSPRIEDA SO JAUTAJUMU !
Beigas vēl pateica ka “ Es nemāku uzvilkt vienadas svitras abas puses ! ( man vienkarsi viss iekseji varijass )
Bernam daudz pasakumi priekšā un izlabot matus viņa nevar ! Drausmas es biju labakas domas par so vietu ! Vairakas reizes esam bijuši tur šī ir otra reize kad kaut kas noiet greizi .
Vairaak neiesim neteresim lieku laiku cilvekiem kuri neprot darit savu darbu !
Paldies par sabojātu dienu un matiem .

Z

krāslavietiss 15 st atpakaļ

Kāpēc bērnam vispār tādus tīklus vajag?