Frizētava Hair Room Tc Damme - Slikts serviss, bojājums
Sveiki! Bieži nācām uz šo frizētavu bērnam griezt matus, nekad nebija problēmu. Šodien 09.06.2025 bērnam bija pieraksts pie frizieres (citas), jo steidzami vajadzēja apgriezt matiņus. Jau pirms griešanas bērns raudāja, friziere tika informēta, ka bērnam ir veselības problēmas, tādēļ šādi uzvedas. Uz ko no frizieres nesaņēmu nekādu atbildi. Iesāka bērnam griezt matus un pateica, ka naudu neņems no manis, bet bērnam neturpinād griezt matus, jo bērns raud. Es apstulbu un aizgāju prom. Esmu šokā. Citas reizes mazais arī raudāja, bet matiņi tika nogriezti. Šobrīd bērns ir atstāts ar šausmīgu griezumu, pus galva ar matiem ir nogriezta, pārējā nav. Man ir kauns bērnu vest uz terapijām, nodarbībām ar šādu izbojātu frizūru. Friziere atbildēja - Lai vedu bērnu, kad viņš būs lielāks. Es atvainojos, protams, bet man bērnam audzēt garus matus, nelikties ne zinis? Ļoti nepatīkama pieredze. Šeit nav sašutums par to, ka nelika maksāt, bet par to, ka bērnam iesāk griezt matus un atsakās pabeigt savu darbu!
krāslavieti mēslu vajadzētu lopu vagonā un uz etnisko dzimteni aizsūtīt, miers pārejiem uzreiz būs!
dar ko var bet kraslavieti jap*š
Slava Ukrainai!
gejrojiem vsralo:D
Virtuālais aizvaidznieks abiem!
Atkal visus bloķēja? Nu ok... =(
Tam puikam vnk padzēsa komentārus. Tā jau bija vairākas reizes. Viņu nebloķē.
stukač kraslavietis savā parašnodarbē. Neraizējies dr*tēšu tavu ģimeni vienmēr un visur
Es esmu vienīgais, kurš nevienam nesūdzās! Tā, kā, nemuldi. Te tu savu pukanu par 5 centi pārdosi un vēl par pieci māti.
gaudo skaļāk stukač, tava vieta parašā. Sūdzies cik gribi, j*šu tavu mamku tālāk
Tavas fantāzijas un iespējas ir pavisam dažādas lietas. Palātā ieslēdza tv, skaties grejas anotomiju un priecājies!
komentātoram kraslavietim govs kūtī uzdirsa kluci, kam sekoja kraslavieša agonija un dusmu izvidums troļļojot komentos. Nabaga lops
Ok, komentārs par tēmu. Savus bērnus, kad bija pavisam mazi, vedu tikai uz frizētavām, kur griež pie ieslēgta tv, ar iespēju spēlēties bērnu mašīnītē. Tas ļoti palīdz. Raustīšanās un raudāšanas nav. Iesaku pamēģināt!
Atceros, ka savulaiku uz Čakenes bija tāds Pinku Nams, man liekas tur tāds pats princips bija.
Tos bērnus, kas palika kā traips uz palaga, nevajadzēja vest uz frizētavu, bet gan uz veļas mazgātavu!
Bērns bija mašīnītē un arī multenes bija ieslēgtas, tas nelīdzēja. Mums šoreiz bija cita friziere, bet viņai bija pienākums pabeigt darbu, nevis teikt, lai ejam prom un bērnu atstāt ar caurumainu frizūru :(
kraslavietim bija paredzēts kļūt par a*orta atlieku, bet tomēr izlīda caur savas mamkas d*benu.
Jolanta, tad tur bija izcili nemākulīga friziere. Sīkajiem pat ir vienalga, ja nedaudz iebaksta ar šķērēm, ja ir šāds kombo.