www.sudzibas.lv Euroaptieka Tukši solījumi

Euroaptieka - Tukši solījumi

Šoreiz runa būs par aptiekas darbinieku attieksmi... Tētim ir nepieciešamas dārgas zāles, kuras Latvijā nav pieejamas. Apstaigājot visas aptiekas ventspilī, minētā aptieka bija vienīgā, kura piekrita zāles pasūtīt, jo viņiem esot tādas iespējas. Zāles pasūtīju 11,12,2025, sākumā solīja ka būs līdz svētkiem, pēc tam pateica ka noliktavas sāk darbu tikai 5, janvārī. Vadītāja solīja ka medikaments esot pasūtīs un būšot divu nedēļu laikā. Pirms tam informēju aptiekas vadītāju, ka šis medikaments ir akūti nepieciešams, tēta Veselības uzturēšanai. Vadītāja apgalvoja ka viss esot pasūtīts un zāles noteikti būs norādītajā laikā. Šodien aizejot uz aptieku man pasaka ka zāles nemaz neesot pasūtītās! Jūs nopietni! Esmu šokā, no 11 decembra nebija iespējams pasūtīt zāles! Kas tā par attieksmi? Tad es būtu meklējusi citas iespējas, bet šitā atklāti maldināt cilvēku, zinot ka tie nav parasti vitamīni, bet gan dārgas un ļoti nepieciešamas zāles, lai tētis varētu dzīvot! Attieksme ir vienkārši drausmīga, esmu izmisumā un pat nezinu kur tagad meklēt un kur citur pasūtīt. Pusotru mēnesi barot ar solījumiem un beigās pateikt, es neko vēl neesmu izdarījusi!

L

M MMāre 1 st atpakaļ

Lietuviešu kantoris. A la Maxima.