ERGO apdrošināšanas kompānija - slikts serviss

Man bija apdrošināts dēls ERGO, 1995.gadā uz Ilgtermiņa apdrošināšanu ar uzkrājuma veidošanu, dēla izdzīvošanas gadījumā, tad mans dēls saņem apdrošinājuma summu ar procentiem, bet mana dēla nāves gadījumā, naudu saņem apdrošinājuma ņēmējs, maksātājs, vai labuma guvējs, kā ir atrunāts polisē.
28.augustā 2025.gada pēkšņā nāvē mirst mans dēls, griezos ERGO lai saņemtu man pienākošo naudu 1422.- EUR., nu tad sākās, ka polises tādas nav, beigās jau atrada manu apdrošināšanas polisi, tad atrakstīja, 30 dienu laikā izskatās.
Es kā māte ar asarām vairākkārtīgi zvanīju un sacīju, ka dokumenti visi ir aizsūtīti kopā ar miršanas apliecību un ka mans dēls miris un nevar gaidīt ,kamēr jūs tur 30 dienas izkatāt un gulēt uz zermes virsmas..
Es pati kādreiz strādāju šinī ERGO kompānijā un zinu ,ka naski maksātāji nekad nav bijuši.
Es iesaku ļoti labi apsvērt un nedrošināties šinī ERGo kompānijā, jo es pati saskāros ar ļoti negodīgumu no šīs firmas darbiniekiem.

V

Oļegs Zatlers 2 st atpakaļ

Ak jē. Tas ir traki, izsaku līdzjūtību.Bet ja strādājāt Ergo, tad Jums būtu jāzina noteikumi. Ja nav pamata atteikt vai samazināt atlīdzību, apdrošinātājs to nekad nedarīs.