Dr. Jūlijas Katkevičas zobārstniecības prakse - Kavē vizīti, liek parakstīties par “iepazinos ar cenām “ vēl pirms vizītes, krāpnieciska būtība
Ļoti nekompetenta klīnika. Liek aizpildīt anketu par saviem datiem un Veselības anketu, bet pie paraksta vietas rakstīts “apstiprinu, ka esmu iepazinies ar cenām”. Teicu, ka ko tādu es nevaru parakstīt, jo ar cenām neesmu iepazīstināta, kā ari Cena galēja vel tik būs zināma pie ārsta kabinetā, tad Saka saukt Cenas, izrādas par vizīti jāmaksā šā vai tā, plus vēl pārejas reālas manipulācijas. Juridiski ļoti viltīgi. Kavējās vizīte par 16 minūtēm, bet administratore pat neiedomājās par to informēt. Nepiedāvā nedz ūdeni, nedz tēju.. Neiesaku šo klīniku. Par tam cenām labāk doties uz premium medical, kur ir super augsta apkalpošana un attieksme pret klientu, turklāt pašā Rīgas centra, nevis kaut kādā rajona nostūrī…
atveru sūdzības, lv uz vietas klīnika, nošokējos par komentāriem, piecēlos un vnk devos prom.
Klīniku riga ir daudz, uz šo noteikti nedodaties
Paldies par katru likvidēto smadzenesvajag?naciklopu Jo vairāk likvidēs, jo labāk visiem