www.sudzibas.lv Doner King Slikts serviss

Doner King - Slikts serviss

Darbiniecei, kas veido Krāslavas filiāles tik tok saturu "lieliska" attieksme. Viss saturs tikai krievu valodā. Kad aizrādīju, ka nepieciešams vairāk satura latgaliešu/latviešu valodā, saņēmu nomelnojošu atbildi video komentārā. Mūsu "diskusija" nebija Ilga, jo ātri vien tiku nobloķēts. Nožēlojami! Ja pārstāvim tāda attieksme, nekad neiesaku apmeklēt!

Karlsons XIII 21.04.2025

Vairāk gurķu mazāk gaļas

bidebulkas 21.04.2025

silbalodi, silgaili, karlson, ko šis nozīmē? vai tev ir bipolārais vīruss?

krāslavietiss 22.04.2025

Kuram nav, tas meizmanto šo saitu. Vnk cilvēks neslikti velk uz zoba citus un pats sevi arī pie reizes.

Karlsons XIII 21.04.2025

Runa iet par kebabiem nevis vīrusu. No tavām bulkām kebabs nesanāks

Good Intentions 22.04.2025

Kādā valodā grib tādā lai taisa.

krāslavietiss 22.04.2025

Kādam vajag paēst, kādam vijibonus taisīt, kasoties par valodām. Es esmu par pierīšanos. Lai runā kaut itāliski.

A Aragorns11270 22.04.2025

Te IR Latvija ! Tā ir necieņa pret iedzīvotājiem. Primāri ir jābūt valsts valodā ! Var pielāgoties klienta valodai, bet ne krievu primāro. Ideāli, ja Latgaliski.

krāslavietiss 22.04.2025

Es piekrītu, ka te ir lv un esmu par latviešu valodu. Tikai šeit runā mazi bērni, kuri Krāslavu un Dpili nav dzīvē redzējuši. Tur, lai lielie valsts vīri nosaka, kā runāt. Mēs mazie tāpat neko nemainīsim. Nedaudz pieslēgtu smadzeni un saprastu, ka man ir taisnība.

A Aragorns11270 22.04.2025

Ieslēdz smadzeni, un sapratīsi, ka mēs varam mainīt ! Jūs noteikti būsiet tas, kas tādai gudrelei pielāgosies un pārslēgsies uz ru ! Paliec pie sava un runā savā valodā ! Tu esi klients un pakalpojuma sniedzējam jārunā klienta valodā !

krāslavietiss 23.04.2025

Es runāju par ēšanu, ka tikai tur es piekāpjos. Visādi citādi, es runāju Dpilī tikai latgaliski.