Dessange Paris - Riga - slikts servis
Что происходит в парикмахерских?
«Кolonna» Rīga, Valdemāra Centrs. K.Valdemāra iela 21
В августе была у Дианы в Колоне на валдемара на стрижке, подстригла криво, правая сторона отличается по длине от левой. Взяли больше денег чем сказала администратор и было указано на сайте, отрезала волосы собрав их в хвост. Волосы были чуть ниже плеч, парикмахер уверила меня, что подстрижет до плеч, отстригла и волосы остались чуть ниже ушей. Я ей показывала шегги боб на фото, парикмахер сделала простое прямое каре без изысков (правда кривое по сторонам правая и левая стороны отличались чуть по длине, но видно было), при моих волосах которые она не обработала специальными срезами, волосы как шалаш на голове, ни шегги ни боба. Шалаш прямое каре и еще с кривыми сторонами.
Andrey Silchenko Hair Salon Terbatas 4
В декабре пошла в другую на тербатес сильченко, поменять форму, форму стрижки не поменяли и разные по уровню стороны остались. При чем эта форма каре мне не к лицу, фото стрижек я показывала, хотя странно разве нет? Парикмахеру показывать фото стрижек, разве он не должен сам это уметь делать и клиенту предлагать, как лучше, к лицу клиенту. Ведь на этой длине можно много всяких стрижек сделать и обыграть, чтоб волосы не были срублены топором, а сделать легкие пряди (шегги) Но в парикмахерских Риги такое не знают. Там только деньги берут.
Dessange Paris - Riga Blaumaņa iela 5,
Уже от отчаяния я пошла в новую парикмахерскую десанже и что? Ничего то же самое. Написали себе, что стилисты, по 20 лет стажа. Ага. Зачем? По результату же видно кто вы и что вы. Форму не поменяли, 3 раза возвращала" мастера" во время разговора предварительного что мне не покраска нужна, а стрижка которая мне подходит, поменяйте форму стрижки пожалуйста. Они же типа стилисты. Ага. Помыла голову дома, и опять почему-то правая сторона отличается от левой, но уже не снизу, как было одна сторона ниже другой, а по -другому на одной стороне пряди подстрижены особым срезом они ложатся, а на другой стороны как обрублены и не задано волосам как ложиться. Теперь у меня с одной стороны ложатся, а с другой прямо висят как обрублены и короче волосы, но не внизу как было и с другой стороны, а в массе. Как так то? Попросила доработать меня послали и так я и осталась без стильной стрижки, а с кривым шалашом волос, зато деньги очень потратила.
Еще мне говорят, что это меня дети стригли, и чтоб я потерпела, укладывать надо, вам хорошо и что это они меня пожалели (за мои немаленькие деньги). Чтоб им также во всех областях жизни.
Dessange Paris - Rīga Blaumaņa iela 5 Kas notiek frizētavās?
"Kolonna" Rīga, Valdemāra centrs, K.Valdemāra iela 21
Augustā devos uz matu griezumu pie Diānas Kolonnā. Mani mati bija apgriezti šķībi, un labā puse bija citāda garuma nekā kreisā. Man iekasēja vairāk, nekā teica administratore un bija norādīts mājaslapā. Nogriezu matus un savilku tos zirgastē. Mani mati bija tieši zem pleciem, un friziere apliecināja, ka apgriezīs tos līdz plecu garumam. Viņa arī tā izdarīja, atstājot matus tieši zem ausīm. Es viņai parādīju fotogrāfiju ar pinkainu bobu, un friziere man uztaisīja vienkāršu, taisnu bobu bez volāniem (lai gan tas bija nedaudz šķībs sānos; labā un kreisā puse bija nedaudz atšķirīga garumā, bet tas bija redzams). Ar maniem matiem, kurus viņa nebija griezusi ar īpašām šķipsnām, tie uz manas galvas izskatījās kā pinkains haoss, ne pinkains, ne bobs. Tas ir taisns bobs ar līkiem sāniem.
Andreja Silčenko frizētava Terbatas 4
Decembrī es devos uz citu Terbatas salonu, Silčenko, lai mainītu formu. Viņi nemainīja matu griezuma formu, un sāni palika dažāda garuma. Šī boba forma man gan nepiestāv, es viņai parādīju matu griezumu fotogrāfijas, lai gan vai tas nav dīvaini? Vai frizierim nevajadzētu pašam rādīt matu griezumu fotogrāfijas un ieteikt klientam labāko, glaimojošāko variantu? Galu galā, šādā garumā var veikt daudz dažādu matu griezumu un spēlēties ar tiem, tāpēc mati neizskatās kā ar cirvi nocirsti, bet gan rada vaļīgas šķipsnas (pinkainas). Bet Rīgas frizieri to nezina. Viņi ņem tikai naudu.
Dessange Paris - Rīga Blaumaņa iela 5,
Izmisumā es devos pie jaunas Dessange frizieres, un kas notika? Tas pats vecais stāsts. Viņi paši sev apgalvoja, ka ir stilisti ar 20 gadu pieredzi. Jā. Kāpēc? Rezultāti parāda, kas tu esi un kāds tu esi. Viņi nemainīja formu, es trīs reizes atsūtīju "frizierus" atpakaļ sākotnējās sarunas laikā, sakot, ka man nevajag krāsu, bet gan matu griezumu, kas man piestāv, un, lūdzu, nomainiet formu. Viņi it kā ir stilisti. Jā. Es mazgāju matus mājās, un nez kāpēc labā puse atkal atšķiras no kreisās, bet ne apakšā, kā iepriekš, kur viena puse ir zemāk par otru. Vienā pusē šķipsnas ir nogrieztas ar īpašu griezumu, krītot noteiktā veidā, savukārt otrā pusē tās ir nogrieztas, un matiem nav noteikta virziena. Tagad mani mati vienā pusē krīt noteiktā veidā, bet otrā pusē tie karājas taisni, it kā nogriezti un īsāki, bet ne apakšā, kā otrā pusē, bet visi vienā masā. Kā tas ir iespējams? Es palūdzu vairāk darba, un viņi mani aizsūtīja, un tā es paliku bez stilīga matu griezuma, ar šķību matu kušķi, bet iztērēju daudz naudas.
Viņi man arī stāsta, ka mani bērni griež man matus un ka man jābūt pacietīgai, ka man tie jāieveido, ka tas nāk par labu, un ka viņi mani apžēloja (uz manas ievērojamās naudas rēķina). Es viņiem novēlu to pašu visās
Dessange Paris - Rīga Blaumaņa iela 5 Kas notiek frizētavās?
"Kolonna" Rīga, Valdemāra centrs, K.Valdemāra iela 21
Andreja Silčenko frizētava Terbatas 4