Daugavpils autobusu parks - Attieksme
19.02.2026.
20:46
Rīga - Dagda
Vēlos iesniegt sūdzību par autobusa vadītāja rīcību pietura kafejnīca braucot no Rīgas uz Dagdu.
Pieturas laikā aptuveni pieci pasažieri uz īsu brīdi izgāja uz tualeti. Atgriežoties konstatējām, ka autobusa durvis bija aizvērtas, lai gan ārā bija -7°C. Vadītājs šajā laikā atradās kafejnīcā un sarunājās. Visi pieci pasažieri gaidīja, kamēr vadītājs pabeigs sarunu un atvērs autobusa durvis. Pēc lūguma atvērt durvis tika atbildēts, ka tās tiks atvērtas, kad vadītājs pats to uzskatīs par nepieciešamu.Uzskatu, ka šāda rīcība neatbilst profesionālai pienākumu izpildei, jo vadītājam jānodrošina piekļuve transportlīdzeklim un jāuzrauga pasažieri, īpaši nelabvēlīgos laikapstākļos.
Ja situācija netiks pienācīgi izvērtēta un netiks veiktas atbilstošas darbības, es vērsīšos ar oficiālu sūdzību Autotransporta direkcijā.
Tu esi sofera amata aprakstu lasijusi, ja ta raksti. Es zinu, ka nekas tafs tur nav rakstits. Ja vaditajs neatrodas busa, vins var ieksa nevienu nelaist. Sava brivaja laika, vins drikst ari stavet kafejnica un runat.