www.sudzibas.lv Cita Santehnika Uzņēmums pārdot produktus par kuru kvalitāti neuzņemas atbildību

Cita Santehnika - Uzņēmums pārdot produktus par kuru kvalitāti neuzņemas atbildību

Iegādājos dušas kabīni (modelis "Gotland Krista") Cita Santehnika veikalā, duškabīni saliku sekojot pievienotajai instrukcijai. Pēc duškabnes salikšanas, konstatēju, ka vairakās vietās duša tek (veidojot peļķes vannas istabā). Sazinājos ar pārdevēju, lai pieteiktu meistara vizīti.
Meistars ieradās un pēc īsas apskates "konstatēja", ka dušu esmu salicis nepareizi (kaut precīzi sekoju salikšanas instrukcijai). Meistars, nespēdams ar mani pilnvērtīgi komunicēt valsts valodā (sarunājoties pa telefonu ar saviem kolēģiem krievu valodā nievājoši izteicās par mani kā "Latvieti"), nodeva telefona zvanu ar savu kolēģi man, kura nebija ieinteresēta mani uzklausīt un problēmu risināt atbilstoši manām, kā patērētāja (atsaucoties uz PTAC vadlīnijām), tiesībām. Pārstāve uzstāja, ka, lai arī esmu sekojis instrukcijai, esmu uzstādījis duškabīni nepareizi un Cita Santehnika atsākas uzņemties atbildību par šo. Kompānijas pārstāve vairākas reizes man ieteica "sazināties ar Ķīniešiem, jo viņi taču ražo šo preci" un, izmantojot tēlainus epitetus ("ja klients iegādājas vecu pienu maximā tad viņam jāvēršas ar sūdzību pie Rīgas piensaimnieka", "neviens cits nekad par šo produktu nav sūdzējies") centās norādīt, ka Cita Santehnika nav atbildīga par produktiem kurus tā izplata. Cita Santehnika pārstāve centās "pārdot" pakalpojumu par duškabīnes atkārtotu montāžu par 75 Eur.
Uzskatu, ka preces izplatītāja pienākums ir pārliecināties par preces kvalitāti (ieskaitot pievienotās instrukcijas) un šāda, nievājoša attieksme ir nepieņemama no pakalpojuma sniedzēja puses.

I

H hantersbidons 14 st atpakaļ

pats vainīgs, dumais latvāni

I Ilmārs C. 13 st atpakaļ

16 veikti komentāri un vienas vienīgas "asprātības".
Šis portāls, vismaz manā izpratnē, ir izmantojams, lai brīdinātu apkārtējos par negodprātīgiem komersantiem nevis, lai lietotājvārdu aizsegā bārstītu "asprātības".

E edgars1235 4 st atpakaļ

tas uzņēmums kavējas 90ajos, tas ir FAKTS. Tik taisnība arī ir, ka dušu vajag salikt pareizi un ja saliki nepareizi tad pats vainīgs.
Samaksā 75Eur un viss būs kārtībā.