www.sudzibas.lv Cinamonkino Akropole Alfa Krāpšana ar dāvanu kuponiem

Cinamonkino Akropole Alfa - Krāpšana ar dāvanu kuponiem

Nopirku ziemassvētku dāvanu kuponus kinoteātrim Cinamonkino Akropole Alfa, kuros skaidri bija rakstīts, ka tos var izmantot gan klātienē, gan tiešsaistē. Tieši online iespēja man bija svarīga, jo kinoteātri apmeklējam 5–6 cilvēki kopā, un, lai sēdētu blakus, biļetes jārezervē savlaicīgi internetā.

Kad mēģināju izmantot kodus tiešsaistē, tie nestrādāja. Biju spiests nopirkt biļetes par savu naudu. Vēlāk, sazinoties ar kinoteātri, man atbildēja, ka pēc “kiberuzbrukuma” dāvanu biļetes internetā vairs nav izmantojamas, tikai pie kases. Viņi apgalvo, ka saistības pret klientiem tiekot pildītas, jo biļetes jau tāpat derīgas līdz 2025. gada novembrim.

Patiesībā tas nozīmē, ka:

nosacījumi tika vienpusēji mainīti pēc iegādes,

klātienes izmantošana lielākām grupām praktiski nav iespējama,

reāli dāvanu kuponi ir bezvērtīgi un var palikt neizmantoti.

Kad lūdzu atmaksu vai risinājumu, atbilde bija – “tā bija jūsu izvēle maksāt no konta, nevis izmantot dāvanu biļetes.” Tātad visu vainu nogrūž uz klientu, kaut gan problēma radās viņu pusē.

Brīdinājums citiem: Ja vēlaties iegādāties Cinamonkino dāvanu biļetes ar domu izmantot internetā, esiet uzmanīgi – tās vairs nestrādā online. Uzņēmums par šo izmaiņu atbildību neuzņemas un faktiski klienti paliek pie krāptiem kuponiem. Labāk apsveriet citus kinoteātrus vai pakalpojumu sniedzējus.

H

P PolloKC 2 st atpakaļ

Nopirka un tad brīnās... Pamanīju, ka nedarbojas kodi,kad pirku biļetes mūsu baram no 10 cilvēkiem. Nosūtīju e-pastu un man mierīgi pieņēma kodus, pajautāja vietas un manas biļetes bija gatavas. Kaut kāds sviests... Pats iekāpa un meklē kur smird...