LV RU
www.sudzibas.lv Čili Pica Ēdiena kvalitāte

Čili Pica - Ēdiena kvalitāte

27.08.19 rītā,ienākot Čili Picā T/c Solo (Daugavpilī), nolēmām pasūtīt brokastis. Tātad-tika pasūtītas brokastis-plānās pankūkas ar biezpienu (kurās jau biezpiens likās mazliet skābs) , kā arī tika pasūtīta otra porcija - (vēršacs ar kartupeļu pankūkām un bekonu) . Ēdot brokastis, vienā no vēršacs tika konstatēts iecepts garš, melns mats! Iesaku izvēlēties labāk citu vietu maltītēm!

Papildināts Ilze Illze 30.08.2019

Čili Pica t/c Solo-Daugavpils

30.08.2019

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Il

Komentāri (5)

Tu Turkey901 30.08.2019

Tā var gadīties arī jebkurā citā iestādē, virtuvē strādā cilvēki nevis roboti, pagaidām vēl!
Varējāt pateikt oficiantam un tiktu Jums sagādāts cits ēdiens vietā, nav ko pīkstēt un skriet sūzēties par katru sīkumu!

Ot Otis 31.08.2019

Minētā iestāde (neatkarīgi no atrašanās vietas) jau ilgus gadus ir izcēlusies ar visādiem nesmukumiem uz saviem šķīvjiem. Pats jau vairākus gadus tur pat nerādos. Nemazgāti, smilšaini salāti, kartona picas, ilgais gaidīšanas laiks, pat neskatoties ,ka apmeklētāju skaits uz vienas rokas skaitāms.. katram šajā sakarā noteikti ,ka ir kāda pieredze. Un smieklīgākais, ka sevi pat par picēriju vai pat restorānu paspējuši nosaukt, lai gan ēdiena un apkalpošanas kvalitāte kā kūtī.
Interesanti - viņiem pārtikas dienests pabrauc garām vienmēr vai lietuvietis tur par visu jau samaksājis? Kā ar darbiniekiem - vai tiem ir sava veida ētika saistībā ar to ,ka strādā darbā, kas saistīts ar ēdienu un tā gatavošanu, un ka ēdīs cilvēks, nevis lops ? Ja reiz tāda paviršība novērojama, tad gribētos jautāt vai maz paši darbinieki pēc tā visa mēdz arī paši iet kaut kur ārpus mājas ēst? (hihihi)

Ru Rutaa 31.08.2019

Čilli Pica tiešām kļuvusi par zema līmeņa iestādi,kur klientu neciena. Ēdiens pavirši uzmests uz šķīvja, nekvalitatīvs. Iestājusies rutīna un pofigisms. To var just.

Da Darbiniekz7ggU 09.09.2019

Čili pica vienkārši ir kļuvusi par lētā darbaspēka izmantotāju. Pavārs saņem ap sešsimt uz papīra, skaidrs, ka profesionāļi tur sen vairs nestrādā. Apmāca katru, kuram vajag darbu un dzen uz izturību. Kvalitāte, protams, krīt.

Ot Otis 09.09.2019

Kad tur pro ir strādājuši? Tādās mazbudžeta vietās laba vieta kur studentiem praksēties (kā sfērā, tā nesfērā), un uz to arī šādi uzņēmumi arī iziet, jo uzskata, ka darbs ir viegli apgūstams, un lētāk ir maksāt studentam un tādam ,kas neko neprot, nekā tādam ar papīru vai prasmēm. Tas ne tikai ēdināšanas pakalpojumu uzņēmumos novērots.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Augšupielādēt failu

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Datu aizsardzības politiku.

Pieņemt Sīkdatnes