Caffeine - Lēns serviss un ļoti slikta kafija
Labdien.
Es esmu liels kafijas dzērājs. Esmu iemīlējies Caffeine restorānos un to darbiniekos, bet diemžēl man bija slikta pieredze Caffeine – tas Caffeine atradās pie Vērmanes dārza.
18.03.2025 iegāju tur ar draugiem, un barista deva lēnu servisu, jo bija aizņemts runājot ar savu DRAUGU. Nebiju vienīgais, kam nācās gaidīt tikai tāpēc, ka barista sēdēja uz dīvāna un runājās...
Pēc baristas pienākšanas es pasūtīju “es nezinu, ko es gribu” – tas ir kas tāds, ko es pasūtu katrā Caffeine, it īpaši Vecrīgas Caffeine pie Laimas pulksteņa. Vienmēr baristas mani pārsteidz ar to, ka viņi ir tie, kas zina, ko es gribu, un nevienu reizi neesmu izgājis no Caffeine, nedodot baristai komplimentu – līdz šai reizei.
Es zinu baristas vārdu, jo viņš bieži vien parādās manā TikTok FYP. Baristu sauc Daņila Tolmačovs. Diemžēl Daņila sagrāva manu lielo pozitīvismu par Caffeine. Protams, es tāpat eju uz Caffeine – uz manu iemīļoto pie Laimas pulksteņa, bet no tās dienas es NEVIENAM neesmu atstājis labu atsauksmi par tieši Merķeļa ielas Caffeine un pats NEKAD vairs nevēlos tur atgriezties, jo Daņila bija pagatavojis BRIESMĪGU kafiju.
Jā, jūs varētu man teikt: “Kā briesmīgu? Tu pasūtīji 'es nezinu, ko gribu' un barista pagatavoja savu recepti...” Nejau problēma bija receptē, bet tajā, ka kafija bija miltainai, piens garšoja savādi un pati kafija bija ne pārāk silta, lai gan pasūtīju karsto dzērienu.
Šis serviss un prece, ko man iedeva, ir atstājusi lielu negatīvu iespaidu uz manām domām par Caffeine. Es labāk iesaku turēties pie pārbaudītām vērtībām – iet uz Caffeine, kur bārmeņi jau ilgi jūs apkalpo, lai nesanāktu šādas problēmas.
Ceru, ka šī situācija mainīsies un būšu vienīgais, kas ar to saskaras, lai vēl kāds nenonāktu diskomfortā.
Labdien!
Paldies par Jūsu komentāru.
Izcila kafija, garšīgi produkti un laba klientu apkalpošana ir mūsu prioritāte.
Par šo gadījumu esam nodevuši informāciju atbildīgajiem kolēģiem, kas parūpēsies, lai turpmāk šādas situācijas neatkārtotos un pavadītais laiks Caffeine sagādātu tikai pozitīvas emocijas.