Boulings Zemgale - Slikts serviss

Pagājušajā nedēļā, apmeklējot šo vietu, sastapos ar diezgan nepatīkamu situāciju pie bāra. Stāvēju vairākas minūtes, gaidot apkalpošanu, taču darbinieki bija aizņemti ar videozvanu – nejau darba lietās, bet sarunās ar draugiem. Neviens pat nepaskatījās apkārt, lai redzētu, ka cilvēki gaida. Kad beidzot tikām apkalpoti, viss pārējais sākumā likās kārtībā. Tomēr vēlāk pamanījām, ka fona mūzikā pēkšņi viena pēc otras sāk skanēt tikai krievu dziesmas. Iepriekš tas tā nebija – mūzika bija miksēta un daudzveidīga, bet šoreiz jau kurā krievu izpildītāja dziesma pēc kārtas radīja sajūtu, ka kaut kas ir mainījies.
Blakus galdiņa apmeklētāji pat piecēlās un devās jautāt, kas notiek, uz ko saņēma atbildi no personāla – "visiem nevar izpatikt". Turklāt dzirdēju, ka kāds pajautāja, vai konkrētā kompānija (krievu tautības) ir samaksājusi par to, lai viņu mūzika skanētu, jo tā sākās tieši pēc viņu ierašanās uz ko personāls palika neapmierināts un jutās apvainots.
Šādas detaļas var šķist sīkas, bet kopumā atstāja ne pārāk profesionālu un vienaldzīgu iespaidu. Ja svarīga ir attieksme, apkalpošanas kvalitāte un vide, kurā nejūtas īpaši izceltas vai izceltas konkrētas grupas – vērts padomāt, vai šī ir īstā vieta.

R