Bava Autoskola - Slikts serviss

Lai piekļūtu izmēģinājuma eksāmenam, kursantiem jāizpilda 26 testi ar ļoti lielu jautājumu skaitu (dažkārt virs 90 vienā testā) un jānodrošina augsta precizitāte. Vienlaikus pastāv būtiska neatbilstība starp mācību materiāliem, izmēģinājuma eksāmenu un pašas autoskolas teorijas eksāmenu, kas apgrūtina objektīvu sagatavošanos.

Papildus tam katram jautājumam tiek dotas tikai 45 sekundes, un viena neatbildēta jautājuma dēļ tiek fiksēta kļūda, lai gan kopumā pieļaujama tikai viena kļūda. Šāda pieeja rada nesamērīgi stingrus un nepamatotus vērtēšanas kritērijus.

Neskatoties uz ieguldīto darbu un iepriekšēju pieredzi (t.sk. sekmīgi nokārtots eksāmens CSDD, citas autoskolas teorijas eksāmenu ar PIRMO REIZI) es pat pēc vairākiem mēģinājumiem nespēju nokārtot BAVA autoskolas teorijas eksāmenu. Turklāt esmu iztērējusi vairāk nekā 70 eiro par atkārtotiem eksāmena mēģinājumiem.

Topošajiem kursantiem ļoti iesaku neuzķerties uz mārketingu un it kā lētām cenām. Labāk samaksāt mazliet vairāk normālā autoskolā, jo beigu beigās tāpat sanāks samaksāt vairāk autoskolā BAVA.