Barbora - Slikts serviss
Veicu dažus pasūtījumus jo bija labākas cenas nekā citur, un vīlos gandrīz katru reizi. Vai nu aizvietota prece bija nu galīgi cita un dārgāka, vai piegādes laiks tika kavēts. Ka arī e-pastu par aizvietotu preci atsūta pēdejā brīdi. Klientu serviss atbild ātri bet jēgas no tā nav.
Ja vēlaties izmantot barboru tad pārbaudiet produktus uzreiz un lai kurjers pagaida, jo pēc tam Barbora.LV ne par ko neatbild.
Sveicināti!
Paldies, par Jūsu atsauksmi!
Lai nodrošinātu pēc iespējas pilnvērtīgāku pasūtījuma izpildi, gadījumos, kad Jūsu izvēlētais produkts nav pieejams vai tā daudzums ir nepietiekams, mēs piedāvājam alternatīvas preces. Tās tiek izvēlētas no tās pašas preču kategorijas un ir līdzīgā cenu līmenī, lai saglabātu pasūtījuma kvalitāti un vērtību.
Ja nevēlaties saņemt aizvietotājus, lūdzam apmeklēt sadaļu "Mani iestatījumi" savā kontā un noņemt atzīmi pie opcijas "Aizvietotāju izmantošana". Tas nodrošinās, ka gadījumā, ja kāda no Jūsu izvēlētajām precēm nav pieejama, tā netiks aizvietota.
Pirms piegādes Jūs saņemsiet e-pastu ar sakomplektēto preču sarakstu, kurā būs redzamas visas izmaiņas. Ja kāda alternatīvā prece Jums nebūs piemērota, Jums būs iespēja to atteikt piegādes brīdī, nododot to kurjeram, un saņemt naudas atmaksu.
Atvainojamies par piegādes kavējumu. Mēs vienmēr cenšamies pasūtījumus piegādāt Jūsu izvēlētajā laikā, taču neparedzētu apstākļu dēļ piegāde var aizkavēties. Šādos gadījumos mēs pēc iespējas ātrāk informējam klientus ar SMS starpniecību.
Ja nākotnē rodas kādi jautājumi vai ieteikumi, lūdzam sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas centru zvanot uz tel.nr. +37129712886, kur ar prieku uzklausīsim un atbildēsim uz visiem jautājumiem.
Ar cieņu
BARBORA
Nesatraucies! Vakar jau NRA bija raksts, kur gan LT, gan LV barbora samazina piegādes teritorijas. Bankrots vairs nav aiz kalniem šim kantorim :)