www.sudzibas.lv Barbora Piegādā vecus produktus

Barbora - Piegādā vecus produktus

Pasūtot no barbora, var rēķināties, ka viņi preces sapakos, un atstās kaut kur siltumā, tā, lai līdz vakaram pilnīgi viss būtu sabojājies un tad tādus saskābušus, sabojātas produktus arī atvedīs, kuriem vieta pēc tam tikai miskastē.
Pēc tam pieprasīs pierādījumus, ka produkti ir veci.
Jā, žēl, ka izmetu, nevis katru atsevišķi nofotografēju. Kā saskābušu garšu nofotografēt, labs jautājums?

Atbilde no Barbora.lv Support Pārstāvja atbilde 1 st atpakaļ

Labdien!

Ļoti atvainojamies, ka Jums nācās piedzīvot šādu situāciju. Mēs to ļoti nožēlojam.

Ja saņemat neatbilstošas kvalitātes preces, lūdzam vienmēr sazināties ar mums, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot uz tālruni +371 29712886 – mēs noteikti palīdzēsim atrisināt situāciju.

Lai to izdarītu pēc iespējas ātrāk un precīzāk, būsim pateicīgi, ja varēsiet atsūtīt bojāto preču fotogrāfijas, tostarp iepakojumu, derīguma termiņu un partijas numuru. Šī informācija palīdz mums veikt pilnvērtīgu situācijas izvērtējumu.

Preces, kurām nepieciešama īpaša temperatūras kontrole, mēs uzglabājam atbilstošos apstākļos mūsu komplektēšanas centrā, un arī piegādes automašīnas ir aprīkotas ar ledusskapjiem un saldētavām, lai nodrošinātu preču svaigumu līdz pat piegādes brīdim.

Vēlreiz atvainojiet par sagādātajām neērtībām! Paldies par sapratni!

Cieņā
BARBORA

P

M memesupreme122 2 st atpakaļ

Painformē PVD un viss. Tas ir šī uzņēmuma lielākais bieds. Jo lai visu paspētu laicīgi, viņiem nav iespējams nodrošināt adekvātu temperatūru ledusskapja produktiem!