Autoskola VANAGS instruktors - Andis Krauja - Izkrāpj naudu - 15 nodarbības un nekur ārpus Mārupes neved
Liku tiesības pirms nu jau gada, un mans pirmais instruktors bija Andis Krauja.
Nekāda iepriekšēja braukšanas pieredze man nebija bijusi, tā nu patiesi 10-15 nodarbības Krauja mani veda tikai vien uz vienu vietu - MĀRUPI.
Maršuts sastāvēja no Virši -> Mārupe -> ēstuve vai bendzīntanks pa ceļam, jo instruktors bija izsalcis (tika tērēts nodarbībām paredzētais laiks gaidot, kad viņš paēdīs)-> atkal Virši.
Vairākkārt prasīju, kad man pienāksies braukt kur citur, man tikai teica, ka neesmu gatava nekam citam.
Pēc tām padsmit nodarbībām beidzu apmeklēt braukšanas, vairs negribējās pat sēdēt aiz stūres, jo man galvā tika iekalts, ka ārpus Mārupes nekad netikšu.
Pēc pusgada pauzes atgriezos pie stūres pie cita instruktora, tur jau ar pirmo reizi braucu uz centru, un pati biju šokā, otram instruktoram prasīju, ka varbūt labāk uz Mārupi, jo man Krauja bija teicis, ka centrs man vēl tālu sapņos. 😂
Konkrēti briesmīgs instruktors! Neiesaku, ja ambīcijas ir tikt tālāk par Mārupi…