Austris - Pārdevējas sliktā attieksme
Vēlos iesniegt sūdzību par situāciju, kas notika Jūsu veikalā “Austris”, Valmierā, Rīgas ielā 24.Sodien ap 12.00
Kā parasti, kopā ar bērniem staigājām pa veikalu. Mans mazākais bērns piegāja pie Kinder stenda, lai paņemtu šokolādīti, un stendam nokrita augšējā noformējuma daļa, kas, manuprāt, nedrīkstētu notikt. Šādām konstrukcijām ir jābūt droši nostiprinātām, lai neradītu risku bērniem vai citiem klientiem.
Pēc brīža pie stenda pienāca pārdevēja, vardu nepiefiksēju. Uzlika stendam augšējo daļu atpakaļ un, ejot man garām, mani pagrūda no mugurpuses, it kā viņa netiktu garām, lai gan viņai bija iespēja paiet pa otru pusi. Šāda fiziska rīcība pret klientu ir nepieņemama.
Tālāk, pie kases, pārdevēja man sāka aizrādīt, ka man jāskatās, ko bērns dara. Viņa apgalvoja, ka bērns esot bāzis mutē “lielo šokolādi”, lai gan es to neredzēju un bērns bija pielicis pie mutes pavisam citu šokolādīti, kuru tieši tajā brīdī pirkām. Pārdevēja turpināja mani mācīt, kā man jāaudzina savi bērni, sakot, ka bērns jāved pie rociņas utt.
Šāda attieksme ir aizskaroša, neprofesionāla un neatbilst klientu apkalpošanas standartiem. Turklāt runājot par stendu nedaudz tam pieskaroties nekam nevajadzēja nokrist.
Lūdzu izvērtēt darbinieces rīcību un nodrošināt, lai šādas situācijas turpmāk nenotiktu.
hahlostānas nacikvojakus smadzenesvajag? klapē kā klibus seskus:D