Astarte Nafta - Slikts servisa

17.augustā pirmo reizi dzīvē uzpildījos DUS Astarte, Pļaviņu rajonā. Iegāju veikalā ar 5 kg Maltas sunīti rokās nevainojami tīru (Maltas sunītis ir balts, ar zīdainu spavu) un mani sagaidīja nelaipna pārdevēja ar komentāru "ar suņiem nedrīkst". Ļoti nožēloju, ka biju jau uzpildījusies un ka man nācās maksāt šim uzņēmumam. Mana suņa ķepas ir tīrākas kā vairums cilvēku apavu, pie tam sunītis bija man rokās. Šajā gadsimtā, kad lieveikalos, kur ir glancētas flīzes (Riga Plaza, Domina, Akropole) suņi ir laipni gaidīti, kad suņi drīkst lidot gaisa kuģu salonā kopā ar cilvēkiem, nolaistā degvielas uzpildes stacijā laukos, kur vairums savus suņus tur pie dzelzs ķēdes, manu aristokratiskās sugas suni (iegooglējiet - Maltese dog!) rupji izdzina. Tā bija pirmā un pēdējā reize, kad es uzpildos šajā DUS un neviena nerekomendēju šo kompāniju.

E

Good Intentions 4 st atpakaļ

Ja iestādes personāls palūdz un zīme ir, tad neredzu problēmu. Man personīgi nepatīk šī tolerance, bet ko darīt.