Armetech - Slikts serviss, zemas kvalitātes tehnika, rupja apkalpošana
Nekādā gadījumā neiesaku iegādāties pļāvējus no Armitech.
Jau no pirmajām darba reizēm pļāvējam meta nost siksnas. Vēršoties pie pārdevēja, tiku vainots, ka nemāku pļaut un nepareizi ekspluatēju tehniku. Tika apgalvots, ka tā ir tipiska kļūda cilvēkiem, kuri nemāk pļaut. Pļāvēju noregulēju pats un konstatēju, ka problēma bija nepareizi noregulētos siksnu spriegotājos, kuru dēļ siksnas tika mestas nost.
Sarunā ar uzņēmuma mehāniķi, kurš, atšķirībā no pārējās komunikācijas, runāja korekti un centās palīdzēt, man tika paskaidrots, ka no Ķīnas ievestā tehnika pirms nodošanas klientam netiek pilnībā pārbaudīta un pāregulēta. No šīs sarunas sapratu, ka pļāvēju regulēšana pirms pārdošanas netiek veikta, kas, manuprāt, arī izskaidroja sākotnējās problēmas ar siksnu nomešanu.
Pēc nepilnām 50 motorstundām sabojājās pļāvēja reduktors. Vēršoties ar garantijas pieteikumu, netika piedāvāta ne diagnostika, ne garantijas remonts. Vienīgais risinājums bija iegādāties jaunu reduktoru, atkārtoti apgalvojot, ka pie vainas ir ekspluatācija.
Telefonsarunas laikā uzņēmuma pārstāvis man pateica: “Tu mums neesi vajadzīgs kā klients, vari nebraukt.” Kad piezvanīju atkārtoti, lai runātu par garantijas remontu, saņēmu atbildi: “Ko tu čīksti kā puišelis? Nopirki jaunu pļāvēju, tagad nopērc jaunu reduktoru.” Sarunas noslēgumā man tika pateikts arī: “Vari rakstīt savas sūdzības, kur gribi.”
Pēc manas pieredzes uzņēmums nespēj nodrošināt kvalitatīvu garantijas servisu un profesionālu attieksmi pret klientiem. Tā vietā, lai izvērtētu garantijas gadījumu un novērstu iespējamos rūpnīcas vai pirmspārdošanas sagatavošanas defektus, klientam tiek piedāvāts iegādāties jaunas rezerves daļas par savu naudu. Mana pieredze liecina par ļoti vāju klientu apkalpošanas kvalitāti un nevēlēšanos uzņemties atbildību par pārdoto produkciju.
Nožēlojams uzņēmums ar smieklīgu apgrozījumu un “menedžerīti”. Klientu problēmu risināšanas vietā tiek demonstrēta neprofesionāla attieksme un rupja komunikācija.
Ja jums ir svarīga garantija, profesionāls serviss un cieņpilna attieksme pret klientu pēc pirkuma, iesaku izvēlēties citu piegādātāju.