Apdrošināšanas brokeri “A TurboC 4U” - krāpšana
Ar brokera SIA “A TurboC 4U” starpniecību iegādājos BTA KASKO polisi. Saņēmu rēķinu, to apmaksāju un biju pārliecināts, ka apdrošināšana ir spēkā. Kā gan normāls cilvēks varētu iedomāties, ka samaksāta un izsniegta polise patiesībā nedarbojas?
Tikai pēc apdrošināšanas gadījuma uzzināju, ka prēmija līdz BTA nav nonākusi un polise nav stājusies spēkā. BTA man telefoniski atbildēja, ka viņiem šādas spēkā esošas polises nav un par situāciju jāatbild brokerim, pie kura polisi iegādājos.
Sākot saziņu ar brokeri un mēģinot saprast, kas noticis, noskaidroju, ka “A TurboC 4U” darbinieks Juris Vītoliņš, ar kuru kontaktējos par polises iegādi, man piestādījis rēķinu uz vēl citu uzņēmumu - SIA “JVC Risk Management & Insurance”, kas pieder pašam Vītoliņam. Sanāk, ka “A TurboC 4U” darbinieks man ir pārdevis tukšu gaisu, par ko esmu samaksājis vēl kaut kādam starpnieku kantorim un formāli ne “A TurboC 4U”, ne BTA par manu KASKO nav ne ziņas, ne atbildības!
Turklāt tas viss notiek Latvijas Bankas un tās vadītāja Mārtiņa Kazāka paspārnē, kuri atbild par apdrošinātāju brokeru uzraudzību. Ja es eju pie konkrēta brokera kāpēc man vēl jāiedziļinās kas izraksta rēķinu , ja to atsūtīja “A TurboC 4U” darbinieks Vītoliņš?
Man kā klientam nav jāorientējas brokera iekšējos norēķinos vai attiecībās ar sadarbības partneriem. Tieši tāpēc izmantoju Latvijas Bankas uzraudzīta apdrošināšanas brokera “A TurboC 4U” pakalpojumus, lai būtu pārliecināts, ka polise ir korekti noformēta, prēmija nonāk tur, kur tai jānonāk, un KASKO darbojas.
Uzskatu, ka esmu brutāli apkrāpts no “A TurboC 4U” un viņu darbinieku puses. Kompānija ir reģistrēta Latvijas Bankā, tās atbildīgā persona ir Agris Auce, kurš pat darbojas kaut kādās Latvijas Bankas izveidotās konsultatīvās padomēs. Krāpnieku banda, kurā visiem viss vienalga un galvenais ir pārdot fiktīvas polises.
Tāpēc aicinu neizvēlēties apdrošināšanas brokera “A TurboC 4U” pakalpojumus un pārliecināties, ka pie viņiem pirktā polise tiešām ir spēkā. Tāpat aicinu arī BTA un Latvijas Banku pārbaudīt brokeru darbu, jo te ir reāla krāpniecības shēma.
Ja vēl kāds ir cietis no līdzīgām “A TurboC 4U” vai to pārstāvju Agra Auces, Jura Vītoliņa darbībām, aicinu atsaukties, lai varam sagatavot kādus kopīgus iesniegumus Valsts policijai un apturētu šo krāpnieku iespējas turpināt mānīt cilvēkus.