Akropole slidotava - Elektronisko pierakstu sistēma slikti strādā
2025. Gada 22. Decembrī notika ļoti nepatīkama situācija. Devāmies ar māsu uz slidotavu akropolē Rīgā, iepriekš rezervējot vietas slidotavas interneta mājas lapā. Nogaidījām rindu, pienākam pie kases, nosaucam savus vārdus un uzvārdus, un izradās, ka mēs neesam rezervējuši vietu. Paradīju darbiniekam rezervācijas foto, uz ko viņš teica, ka tur rakstīts lūdzu, uzgaidiet. Izradās, ka pēc rezervācijas jāuzgaida, kamēr apstiprinās, par ko nekur nav rakstīts un nav zināms. Un pats galvenais, ka es atceros, ka rezervēju vietas, kad brīvo vietu bija pari simtam. Nu labi, mēs ļoti nelaimīgas aizgajām, redzējam, ka nebijam vienīgas ar tādu pašu situāciju, ka cilvēki nāca, bet viņiem teica, ka viņu vārdu nav rezervācijas lapā. Bet tas vēl nav stasta beigas. Nolēmam ar māsu doties uz slidotāvu vēlāk, 27. Decembrī, es sagaidīju, kad parādīsies rezervāciju iespējas, kad paradījās, bija 120 brīvas vietas, es sāku reģistrāciju, un man atkal parādījās lūdzu, uzgaidiet, pagāja minūte, divas, trīs, un nekas nenotiek, tad es sāku rezervāciju no jauna, un viss sanāca, man uzrakstīja, ka reģistrācija veiksmīga. Kas tas par sistēmu, kura raksta gaidiet, bet nekas nenotiek? Cik gaidīt? Kā vispār cilvēkiem zināt, ka ir jāgaida, ja par to nekur nav rakstīts? Es rezervēju vietas akropole slidotavā jau gadus piecus, nekad nepievērsu uzmanību tiem rakstiem, un viss bija ok, a šeit, laikam, dēļ pirmssvētku pārpilnības kaut kas nogāja greizi. Lūdzu, salabojiet kaut kā sistēmu, lai viņa automatiski reģistrē cilvēkus, nevis pēc diviem-trīs mēģinājumiem, it īpaši, kad ir brīvas pari simts vietas.