Akategorija.lv - Krāpšana
Braukāju jau padsmit reizes. Neviens neko normāli nepaskaidro. Galvenais mans instruktors Aldis. Pilnīgs zābaks. Acīs neskatās kad ar tevi runā. Noteikti pats saprot kādus sūdus vāra. Teorija arī bija izsmiekls. Varējām trīs dienas paklausīties Leldes piedzīvojumus pa 6h, trīs dienas pēc kārtas. Praktiski teorija netika mācīta. Pilnīgi izmests laiks. Teorijas nenolikšana izmaksā 20 eiro iekš autoskolas. Csdd ir gandrīz uz pusi lētāk. Ir CSDD eksāmena netiec kamēr motoskolā neesi nokārtojis. Saplēsti raidītāji pa ko Aldis nodod ziņas. Reizēm kautko nedzirdi, bet vainīgs esi tu. Neviens čeks netiek izsniegts. Iztērēts virs 1000 eiro lai noliktu tiesības, bet šķiet ka šogad nesanāks. Pats ar mašīnu braucu 15 gadus. Avārijas nav bijušas. Pēc Alda komentāriem rodas iespaids ka mašīnas tiesības ar vajadzētu man atņemt. Jo galīgi neprotu es braukt. Uzskaitīt varētu vēl un vēl, bet nav jēgas. Piebildīšu ka visas sūdzības šeit ir pamatotas un atbilst realitātei. Kur skatās VID? Un citas attiecīgās instances? Naudas apgrozās diezgan lielas.