www.sudzibas.lv AirBaltic Šokējoša vadība

AirBaltic - Šokējoša vadība

Vēlos padalīties ar savu pieredzi tikai tāpēc, ka vēljoprojām esmu šokā par šo šķietami prestižo uzņēmumu.
Gāju uz interviju par mārketinga saistītu pozīciju. Pieņemšana fantastiska – administratore bija tik smaidīga un laipna, ka man pazuda intervijas nervozitāte.
Atnāca HR meitene, kurai bija superīgas komunikāciju prasmes. Mēs apsēžamies, runājam un itkā esam laikā. Paiet gandrīz stunda, kad ierodas abas galvenās intervētājas. Esot bijušas atvaļinājumā un nepaskatījušās kalendārā ielikto intervijas laiku. Viss itkā sākas normāli, prezentēju savu intervijas darbu, kuram pavadīju veselu dienu. Pēc prezentācijas visas sēž un tukši skatās, mēģinot izdomāt jautājumus. Viena bikli sāk kautko jautāt, uz jautājumiem atbildu. Otra, kas ir tākā vadītāja uzdod jautājumu, kuru līdz galam nesaprotu. Es atbildu un viņa sāk tākā histēriski smieties. Abas ir gados un es ar savu pieredzi, nākot no lielākas un modernākas kompānijas sapratu, ka viņas no mārketinga un satura īsti neko nesaprot. Viss mājaslapu un satura ziņā ir novecojis un uzrakstīts ar AI un kādu praktikantu palīdzības. Ieejot ofisa zonā, ir pilnīgs klusums un cilvēki izskatās miserable. Man atbildēja pēc mēneša, ka izvēlējušies kādu citu.

I