29972168 Sergejs - 29972168 Sergejs

Reiz ar draudzeni atbraucām uz tikšanos - kā jau standarta mākleris pameta mūs pie ārdurvīm - " atvainojiet, jau paņēma pirmais klients..." un tādā kontekstā! Brrr... NEPATĪKAMI, jo bijām atbraukušas ar autobusu caur visu Rīgu un āra bija -21. Tekstā raksta " Starpniekus lūdzu netraucēt" - visai divdomīgi! Iesaku pameklēt īpašnieku cītīgāk internetā, jo beigās sapratu, ka vismaz šis mākleris darbojas ar īpašniekiem, kuri vai nu neprot vai slinko ielikt paši sludinājumu ss.lv - esiet piesardzīgi un neuzķerieties uz šiem TIPIŅIEM, kuri atstāj Jūs nama priekšā -21.

Y

Komentāri (1)

X xex 21.03.2012

Diemžēl gadās tādas situācijas, kad īpašnieks nedzīvo pats dzīvoklī un tādēļ nevar braukt uz turieni katru dienu. Tados gadījumos īpašnieki dažreiz prasa atvest uzreiz dažus klientus, tāpēc arī var gadīties tāda situācija. Tas pats ar jums vareja notikt arī bez starpnieka..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes