www.sudzibas.lv 20448884 Grib pirkt mašīnu

20448884 - Grib pirkt mašīnu

Очень непорядочный человек! Назначает встречу, а потом не приезжает, не перезванивает и не берет трубку. Одним словом свинья! Не имейте с ним никаких дел. Потерял свое время и топливо!

G

Komentāri (3)

Nandia 28.11.2012

Sūdzības sniedzējam var pateikt tikai - fuj!!!
Kā tu spēj kādu saukt par cūku, nezinot cilvēku ne acu galā?!? Ok - nav patīkami, ka neatnāca uz tikšanos utt, tad to var saukt kā cūcīgu attieksmi, bet ne jau saukt cilvēku par cūku... mazums viņam kāda nelaime notikusi vai vēl sazin kas... a tu te - cūka, cūka.. fuj!

godmode 28.11.2012

Да, и в правду фуй! Может дело обстоит совсем иначе - человек, с которым ты договорился о встрече, уже был в пути, но на одном из перекрестков его сбила машина и в итоге он сам в больнице а его мобильник в канаве никому и не отвечает...

Y YoYo 02.12.2012

Jā viss ko Jūs sakiet ir taisnība, ja būtu 87.gads.
Šodien ir 21.gadsimts, jebkurš cilvēks praktiski vienmēr un visur ir sazvanāms!
Pat ja apstākļi neļauj runāt, var tak īsi atbildēt, atzvanīšu pēc tik un tik, vai nosūtīt SMS ar situācijas skaidrojumu!
Tā rikoties ir ļoti nezolīdi, tā ir necieņa ... un pilnīgi atbalstu šo kungu, tādi cilvēki ir cūkas, kas neciena otru!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes