www.sudzibas.lv 1897 Krāpšana

1897 - Krāpšana

Saņēmām īsziņu, ka mēs esot abonējuši iknedēļas maksas pakalpojumu.
Kas tas par joku? Kādā sakarā, no kurienes un kā no tā atbrīvoties?
Pamanījām, ka no mūsu telefona izsūtīta īsziņa at 501728. Lai gan šajā laikā lietojām telefonu, lai saņemtu no ārsta asins analīzes.
Atradām sūdzības, ka 1897 lieto trojas vīrusu, kas automātiski atver īsziņu programmu un automātiski aizpilda adresātu un saturu, jānospiež tik "sūtīt".
Zvanījām lmt, ka neko neesam pasūtījuši. Viņi tikai nosauca uzņēmumu, kam reģistrēts numurs.
Zvanījām patērētāju tiesību aizsardzības centram. Viņi atteica, ka pircēji risina jautājumus ar pārdevējiem un, ja tā ir krāpšana, lai rakstot iesniegumu policijā.
Nosūtījām vēstuli uz 1897 norādīto epastu no vienreizējās pastkastītes, ka neesam neko pasūtījuši, nevajag un nelietojam.
Viņi atbildēja, ka pakalpojums atslēgts un novilka naudu no mūsu iemaksas lmt par lmt pakalpojumiem.
Varbūt tiešām policijā iesniegumu uzrakstīt?

I

Komentāri (1)

A akva 17.03.2023

Mans operātors ir LMT. Arī man vairākkārt pienāca rēkini par nesaņemtajiem pakalpojumiem no LMT abonenta MobiGW OU labā. No sākuma domāju, ka tas ir pārpratums un LMT visu labos. Bet pēc dažiem mēnešiem situācija atkārtojās. Kods bija tas pats - 1897, bet adrese īsziņai jau cita - [slēpt]@gamespond.com. 1 minūtes laikā pienāca 2 īsziņas - pirmā piedāvāja pakalpojumus, otrā apliecināja, ka kods ir ievādīta un pakalpojums piešķirts. Steigā piespiedu pogu, ka atsakos, bet pēc 1,5 stundām saskatiju, ka īsziņā nebija atslēgas vārdi. Nosūtiju velreiz - bet rēķins jau klāt. Krāpniecība ir tas, ka kodu par pakalpojuma pieteikšanu neviens neievadija un tad arī atteikties nav nepieciešams. Bet to LMT neņem vērā, atsaucoties uz info no pakalpojuma piegadātāja. Sapratu, ka nekas nekas nelabosies. K.Markss "Kapitāls" aprakstija, uz ko ir gatavs kapitāls peļņas pēc. Ja operātori negrib cinīties ar negodīgiem pakalpojumu piegādātājiem - jacinās ar operātoriem: pirksim vienkāršakus telefonus, neizmantosim negodprātīgus operātorus. Laikam jau tāpēc, ka kad redzu vai dzirdu reklāmu par unikālu piedāvāvumu tikai Tev no LMT, nez kāpēc neticu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes