1000 skrūves - apskaitīja

Samaksāju par 100 skrūvēm. Mājās pārskaitīju - izrādījās, ka man iedotas tikai 92.

Gribas jautāt:
vai viņi to dara regulāri ?
vai var tā būt, ka svari kļūdās par tik daudziem %, turklāt par labu veikalam ?

G

Komentāri (3)

knausis 26.01.2012

Veikalā neviens neskaita. Tās pārdod uz svara. Cik sver 100 skrūves? Cik precīzi nosver?

O outofmood 26.01.2012

Nu ja tu pirki bultenes piem M16X90, tad 8 skruuves tieshaam buutu totaala shmaukshana, bet visdriizaakais pirki kautkaadas kocenes, vai regjipsenes. Turklaat maza izmeera. Protams, laiki, kad skaitiija ar rokaam, sen jau garaam. Viss notiek uz svara. Turklaat skruuvju veikali izmanto taadus svarus, kuros nosverot noteiktu skaitu skruuvju, ievadot datus svaros, svari uzraadiis aptuveno skruvju skaitu. Kljuuda var rasties pavisam vienkaarhsi. Katras skruuves svars var atshkjirties, taapeec, ka skruuces neviens netaisa ar kosmosa tehnologjijaam, svari var buut nenoliidzsvaroti, skruuveem var buut kautkaads piemaisiijums (metaala skaidinjas, savaadaaka izmeera skruuve) utt. Gala rezultaataa rodas sho 8 skruuvju iztruukums. Bet jaaprasa jau buus pirceejam. Kursh santiimp... paarskaita skruuves? Zaudeeji 1 santiimu, tagad shkjiet, ka esi apzagts?

G g.janis 10.02.2012

Skrūves uz svara pārdod "DEPO". Cenu zīmē tieši tā arī rakstīts - ... Ls/kg. Viss korekti.

Bet "1000 skrūvēs" pārdod pēc SKAITA, tā ir cenu zīmē, un pircējam ir vienalga kā viņi dabū skaitu - sver, ber skaitāmajā mašīnā vai skaita ar rokām. Turklāt tirdzniecības svaru kļūda ir daudz mazāka nekā 8%. Neviens taču nedomā ka arī RIMI svaru precizitāte ir 8%, ko ? :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes