VivimarkeT SIA / Vinc SIA / 1000 Kleitas - Krāpj ar naudām, drēbes nemaina, neatgriez naudu
Uzņēmums krāpj ar naudu, neatgriežot naudu, drēbes neatved, saka, ka "tā sanāca", "pazuda fabrikā". Uzņēmums sūta drēbes, kas ir saplēstas vai sasmērētas, pēc tam nemaina tās. Naudu par drēbēm neatgriež. Sola, slēpjas, neatbild, melo. Ir uztaisīti jau divi konti — bankas rekvizītus sūta vienu — uzņēmumu SIA VINC vai SIA VIVIMARKET, otro, saprotams, ka nodarbojas ar krāpšanām. Juridiskās un faktiskās adreses nesakrīt.
Drēbes veikalā pārdodas lietotas arī, vietējās meitenes saka, ka pārdod par skaidru naudu, čeku nedod pārdevējas, un preci nemaina. Atsaka. Meitenes jau ir kaudzē, kas raksta sūdzības uz PTAC, bet nauda tā arī nav atgriezta.
TikTok tirgo no Itālijas ēteros un melo par piegādēm, laiku, naudu uzreiz prasa, bet neatgriež, ja manta netika atvesta. Gaidu 4 mēnešus naudu. Mani ignorē. Solīja un atkal nozuda.
Pats, kas tirgo, izskatās psihiski nestabils un uzvedas nenormāli ētera laikā. Redzams, ka cilvēks iespējams dzer. Lamājas uz pircējām lamuvārdiem ētera laikā, agresīvs. Pēdējo reizi man uzbļāva: "Dura, tad nepērc neko, es nemērīšu, tas nav Fashion TV".
Neuzticieties uzņēmumam, meitenes, netērējiet laiku un naudu, nepērciet tās lupatas, kuras pirms tam ir iepakotas sasmērētas un atsūtītas kā bumba maisā. Tik niecīgi neizturas neviens veikals. Meitenes, kas strādā, arī apģērbtas netīrās drēbēs, apavos. Kā viņas var pārdot preces, jaunas drēbes? Tās drēbes pirms pārdošanas velk sev virsū pārdevējas, sasvīst, un tad pārdod mums.
Cik ilgi šis kantoris eksistēs ar savām darbībām? Cik daudz mēs esam, kurām ir neatgrieztas preces un nauda?