www.sudzibas.lv Vitalka.lv Slikts serviss

Vitalka.lv - Slikts serviss

Jūnija beigās veicu pasūtījumu, saņēmu epastā apstiprinājumu, itkā viss ok, pēctam nedēļu nekādu ziņas. Pēc nedēļas puezvana krieviskj runājoša sieviete, apgalvo, ka es esmu norādījis, lai ar mani sazinās krievu valodā, kaut gan pie pasūtījuma izveides nemaz nebija opcija izvēlēties saziņas valodu, turklāt, kāpēc laines izvēlētosnsazināties krieviski, ja pasūtījuma piezīmēsnlatviešu valodā biju uzrakstījis, ka nepieciešama piegāde? Paziņoju, ka krieviski nesaprotu un nerunāju, bet viņa kaut ko ātri nober un neliek klausuli. Pēctam pāris dienas atkal nekādu ziņu, uzrakstu epastu, lai atceltu pasūtījumu un pēc neilga laika saņemu apstiprinājumu.
Pasūtu logus citur, attieksme pilnīgi savādāka, viss notiek ātri un bez problēmām.
Divas dienas pēc veiktā pasūtījuma saņemu zvanu par to, ka nākamajā rītā tiks veikta piegāde, šķita nedaudz dīvaini, ka neviens nestādījās priekšā, teica tikai, ka tiks veikta piegāde nākamajā rītā, ok. Šorīt 6.00 tiek piegādāti logi no Vitalka.lv saku šoferim, ka esmu atcēlis pasūtījumu, bet viņš neko par to nezin. Nav kaut kas īsti labi ar šo uzņēmumu, komunikācija zem jebkuras kritikas, plus vēl tiek piegādāts pasūtījums, kurš tika atcelts jau 3 dienas iepriekš. Neiesaku šeit neko iegādāties.

M