Vidusskola.com tālmācības skola - Krāpšana

Uzmanīgi ar šo skolu. Kad dēls iestājas skolā apmaksājam to saskaņā ar līgumu. Tad skola paziņoja, ka dēlam tika piešķirta teicamnieka atlaide, atlaide tika piešķirta ja semestra vērtējumi ir 7 un augstāk. Paldies, bija ļoti patīkami. Bet šogad es atkal saņēmu rēķinu BEZ jebkāda paziņojuma vai brīdinājuma, jo mainījās sistēma, tagad
1. Visiem darbiem nodošanas termiņš sistēma ir 2026. gada maijs. Dažiem priekšmetiem ir norādīti arī mēneši (septembris, oktobriS utt.), dažiem vispār nav. Bet nodošanas termiņš visiem darbiem ir 2026.g. maijs.
2. Nav uzlikti semestra vērtējumi nekur, jautāju citiem, arī nav. Līdz ar to nav iespējams uzzināt kādi tie ir. Liecības arī nav.
3. Sazinājoties ar skolu man uzrakstīja, ka dēlam netika piešķirta atlaide, jo darbi netika nodoti pēc norādītajiem termiņiem, bet termiņi ir 2026. g. maijs visiem darbiem. Uz jautājumu kāpēc nepaziņoja par atlaides piešķiršanas kārtības maiņu, man tika paziņots, ka nekas netika mainīts. Bet būtībā mainījās visa sistēma, gan termiņi, gan nav vairs semestra vērtējumi.
4. Papildus no septembra mēneša mainījās arī tas, ka skolēnam neatveras nākošais darbs, ja skolotājs nav pārbaudījis iepriekšējo, līdz ar to mācīšanās process ir atkarīgs no tā, cik ātri skolotājs pārbaudīs to darbu. 2 nedēļas var gaidīt mierīgi. Sakarā ar to skolēna ātrums ir atkarīgs no skolas un skola var "ietekmēt" atlaides piešķiršanu.
5. Uz to visu skola man atbildēja, ka pati esmu vainīga, ja man bija kādi jautājumi, varēju sazināties. BET gribu pievērst uzmanību, ka es rakstīju jau mācību gada sākumā par to problēmu, ka notiek ļoti lēns mācību process, dēls iesniedza darbu un gaida, katru dienu ir jāskatās vai ir pārbaudīts un vai atvērās nākošais. Saņēmu atbildi, ka var pildīt citu priekšmetu uzdevumus. Bet dēls jau izpildīja vairākus priekšmetus līdz galam. Un man nebija zināms, ka vispār nebūs semestra vērtējumi, kā arī liecības. Kā es varēju jautāt par to, ko nezināju?
6. Īpaši gribu pievērst uzmanību sazināšanai ar skolu. Pagājušajā gadā matemātikas uzdevumos bija vairākas kļūdas, vairākkārt rakstīju skolotājai, nesaņēmu nevienu atbildi. Ir skolotāji kuri labprāt kontaktējas, bet diemžēl par maz. Kopš tā laika, par kļūdām darbos nerakstījam, jo bezjēdzīgi.
Ceru, ka kādam informācija būs noderīga. Plānoju iesniegt iesniegumu arī PTAC.
Šīs stāsts nav par to, kā negribu maksāt, es samaksāšu. Bet par problēmām sazinoties ar skolu - tas netiek risinātas un esi muļķis jebkurā gadījumā.
Lai Jums jauka diena!