Vca poliklīnika aura - pieredzi saziņā ar ģimenes ārsta praksi AURA-R (Aleksandra Mugina/Benuše/Peresipkina)
Labdien!
Vēlos dalīties ar savu pieredzi saziņā ar ģimenes ārsta praksi AURA-R, Nīcgales ielā 5, pie ģimenes ārstes Aijas Klaubergas.
Komunikācija norisinājās ar medicīnas māsu Aleksandru Muginu (Benuše). Sarunas laikā man kā pacientam nebija līdz galam skaidra sniegtā informācija par manu veselības situāciju un turpmāko rīcību. Uz maniem jautājumiem saņemtās atbildes manā uztverē bija diezgan vispārīgas, un trūka konkrētāka izklāsta par iespējamiem risinājumiem vai nākamajiem soļiem.
Līdz ar to pēc sarunas man saglabājās neskaidrība par turpmāko ārstēšanās procesu. Vēlos uzsvērt, ka šis iesniegums atspoguļo tikai manu personīgo pieredzi un subjektīvo skatījumu uz konkrēto situāciju.
Ar šo vēlos pievērst uzmanību skaidras, pacientam saprotamas komunikācijas nozīmei, neizsakot pārmetumus un neapšaubot prakses vai tās darbinieku profesionalitāti kopumā.
Ceru, ka sniegtā informācija tiks ņemta vērā, lai nākotnē veicinātu vēl saprotamāku un efektīvāku saziņu ar pacientiem.
Oreškins smadzenesvajag? no nac*kiem nešķiro