www.sudzibas.lv Vairāk Saules Tas nav restorans

Vairāk Saules - Tas nav restorans

Es bija vakara, Sita restorana domina ''vairak Saules'', bet tas ir nav restorans-tas ir pilniga. Es panemu burgers ar lielopa, kartupelis fri un ketcups merce un vel es panemu zemenu koktejlis. Ja atnesat loti atri, viesmili strada labi, bet edieni ir nu zemak ka videja limena. Burgers pagatavots labi, bet sastavdalas nu tas ir pipec. Kotlete lielopa ir sausa un negarsigaka, burgers ir mazs un pec vinas jums vajag est vel. Cena kuru apmaksaju par komplektu kopa ir 14.20 vai 14.80 es precizi neatceras, bet kafejnicas ir kurus labak gatavo burgeri. Kotlete nav garsigaka viss par. Ketcups no veikals un kartupelis fri nav pasalots labi. Vienkarsa fris. Nu mans vertejums par burgeruir 4 no 10. Bet zemenu koktejlis, nu vienkarsais zemenus koktejlis, nav neko labak neka citas vietas 6 no 10. Vieta ir sudigaks un ko tur reklame sitie cilveki. Es dotu iepeju sitam vietam otro reize tapec ka agrak es nemu tur pica un ari bija loti sudiga pica. Nekad, es nekad tur neiesu tas ir pomojka.

Вчера кушал в этом дерьмовом месте под названием-vairak Saules в домине. Другое название у этого заведения должно быть-помойное ведро. Заказал бургер с говядиной, комплект с картошкой и кетчупом и клубничный милкшейк. Кароче бургер дерьмо полнейшее, котлета сухая и не вкусная, сама дешевая часть говядины, кортошка не посоленна, обычная кортошка, а кетчуп обычный вообще не вкусный. Заплатил я за это дерьмо 14.20 или 14.80 за комплект с бургером, а милкшейк обычный, ничего особенного. Бургеру ставлю 4 из 10, а коктейль 6 из 10. Я дал второй шанс этому месту, но больше туда никогда не пойду. Лучше сходить в чили пиццу. Это не ресторан, а обычная забегаловка ниже среднего. Перед этим я ходил туда есть пиццу. Пицца там тоже несьедобная, начинки мало и тесто дерьмо. Если там покушайте, нужно идти в другое место, чтобы заесть это убожество

Papildināts podolansmaksims001 4 st atpakaļ

Par viss es samaksaju-20.50,Par burgeru un koktejli.Ja jus man neticat,nu tad ejiet nuh*j

M memesupreme 3 st atpakaļ

gandrīz insultu norāvu lasot šito figņu.