www.sudzibas.lv Vadims Klimecs Nevēlams rezultāts pēc plakstiņu operācijas pie Vadima Kļimeca

Vadims Klimecs - Nevēlams rezultāts pēc plakstiņu operācijas pie Vadima Kļimeca

Vēlos dalīties ar savu ļoti negatīvo pieredzi pie ārsta Vadima Kļimeca, lai citi pacienti pirms operācijas varētu rūpīgi izvērtēt savu lēmumu.
Pirms operācijas es ārstam skaidri izstāstīju savu vēlmi vēlējos tikai nedaudz pacelt plakstiņa ārējo malu, saglabājot manu dabisko mandeļveida acu formu. Rezultātā saņēmu pilnīgi ko citu.
Pēc operācijas konstatēju, ka no plakstiņiem ir noņemts ļoti liels ādas daudzums un taukaudi. Es nebiju vēlējusies šādu rezultātu. Man radās sajūta, ka mans lūgums vispār netika sadzirdēts un tika izdarīts daudz vairāk, nekā es biju vēlējusies.
Pirms operācijas man bija mandeļveida acis, bet pēc operācijas tās kļuva apaļas. Mana acu forma un kopējais sejas izskats būtiski mainījās, lai gan tieši to es nevēlējos.
Kad vērsos pie ārsta un jautāju, vai situāciju ir iespējams izlabot, saņēmu atbildi, ka to izlabot nevar. Man tas bija īpaši smagi, jo operācijas rezultāts ir būtiski ietekmējis manu izskatu, pašvērtējumu un radījis daudz jaunu kompleksu.
Es devos pie ārsta ar konkrētu un skaidri izteiktu vēlmi, taču rezultātā ieguvu izmaiņas, kuras nebiju lūgusi. Ja es pirms operācijas būtu zinājusi, ka rezultāts varētu būt šāds, es šai operācijai nepiekristu.
Nožēloju, ka uzticēju savu seju ārstam Vadimam Kļimecam. Balstoties uz savu personīgo pieredzi, es šo ārstu neiesaku. Iesaku ikvienam, kurš apsver plakstiņu operāciju pie šī ārsta, pirms tās ļoti detalizēti pārrunāt, kas tieši tiks darīts, un rūpīgi izvērtēt visus iespējamos riskus un sekas.

I