www.sudzibas.lv Unisend Unisend - sūtījumu nozaudē, atbildību neuzņemās!!!

Unisend - Unisend - sūtījumu nozaudē, atbildību neuzņemās!!!

Labdien,
gribu padalīties ar savu pieredzi unisend un cik neuzticāms ir šīs pārvadātājs! Mazums tas, ka viņi var nozaudēt sūtījumu, bet arī negrib izņemties atbildību, kau arī ir skaidrs, ka problēma ir tieši viņu pusē!
Biju veikusi pasūtījumu temu.
Temu sūtījumu izsūtīja un par to man atnāca informācija. Pēc izsekošanas koda redzu, ka sūtījums bija izgājis caur vairākiem posmiem un sasniedza latviju. Man atnāk sms, ka sūtījums atrodas pakomātā. Braucu viņu izņemt, ievadu kodu, bet atvēroties nodalījumam, tur ir tukšs. Nav nekā. Ja sūtījums bija izgājis tik daudz posmus (izsekošanas prtsc pielikumā) , tātad izsūtīts viņš bija! Zvanu unisend uz numuru, kas ir norādīts uz pakomāta, man Saka, ka zvanu centrs strādā tikai darba laikā.
Nobildēju tukšumu un uzrakstīju e-pastu unisend ar to, ka mana sūtījuma nodalījumā nebija (prtsc pielikumā) , uz ko man unisend atbild, ka noskaidros. Nākamajā dienā viņi raksta, ka joprojām nav atrasts, bet apliecina, ka sūtījums ir drošībā (prtsc pielikumā) . Vēlāk uzraksta, ka ar pretenziju man ir jāgriežās temu (prtsc pielikumā) . Kāds sakars ir temu, ja sūtījumu viņi izsūtīja un pēc izsekošanas viņiem uzrāda info, ka sūtījums ir piegādāts? Bet unisend vienalga sūta pie temu. Uzrakstīju temu, un viņi mani nosūta pie unisend (prtsc pielikumā) . Pievienoju arī cik daudz vēstules es sarakstīju unisend, bet jēgas no tā nav, viņi neuzņemās atbildību, kaut arī te viennozīmīgi ir redzams, ka problēma ir unisend pusē. Un nodalījums nebija bojāts, līdz ar to te neviet runa par apzagšanu.
Un te jautājums ir par noeka 30eur! Ka viņi nevar atrisināt 30eur jautājumu, ko no viņiem var gaidīt, ja summa būs lielāka? Pirms izmantot unisend pakalpojumus, pasomājiet vairākas reizes!

J