www.sudzibas.lv Tv3.lv Nejēdzība un nekam nederīgs serviss

Tv3.lv - Nejēdzība un nekam nederīgs serviss

Reģistrējos portālā tv3.lv, viss kārtībā, viegli un saprotami, tad gribēju izrakstīties-iziet, iegāju profilā, bet tur nepiedāvā iziet uzrakstīju uz [slēpt]@tv3.lv, jā man atsūtīja kā izrakstīties, bet man atsūtīja kā iziet no portāla no datora, bet kā iziet no viedtālruņa, joprojām nezinu, jo ejot gan no mobilās versijas, gan no datora versisjas no viedtālruņa, nepiedāvā iziet, e-pastā bija rakstīts Ja nu kaut kas neizdodas, lūdzu dodiet ziņu!, Es aizsūtīju un aprakstīju, pat ekrānuzņēmumus aizsūtīju ka nepiedāvā man iziet no viedtālruņa, tā arī nesaņēmu atbildi, ja jau nepiedāvā izrakstīties, tad varētu piedāvāt kā dzēst savu profilu no tv3.lv, bet to arī nepiedāvā, man nevajag tad tv3.lv profilu, ja nevaru izrakstīties un pierakstīties kad gribu! Un neiesaku nevienam reģistrēties, tāpat bez reģistrācijas labi var pārlūkot tv3.lv portālu! NEJĒDZĪBA UN SLIKTS SERVISS! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡 😡 😡 😡 😡

N