Tribus_Nek.īpašumu vērtēšana - Sūdzība par nekvalitatīvu un nekompetentu servisu
2026 gada 17. jūlijā pasūtījām zemes un privātmājas nekustamā īpašuma vērtējumu. Vērtējumu saņēmām 2026. gada 30. jūlijā. Attiecībā uz izpildes termiņu pretenziju nav – pakalpojums tika sniegts noteiktajā laikā.
Tomēr vēlos izteikt nopietnu neapmierinātību ar sagatavotā vērtējuma kvalitāti un klientu apkalpošanu.
Mūsu ieskatā privātmājas pašreizējā un īpaši nākotnes vērtība ir noteikta pavirši, neveicot pietiekamu un objektīvu tirgus analīzi. Vērtējumā norādītā nākotnes vērtība ir zemāka par faktiski īpašumā ieguldītajiem līdzekļiem, kā arī neatbilst mūsu rīcībā esošajai informācijai par salīdzināmiem īpašumiem un tirgus situāciju. Rodas iespaids, ka vērtējums sagatavots formāli, neiedziļinoties konkrētā īpašuma specifikā.
Papildus tam bijām ļoti vīlušies komunikācijā ar vērtētāju Andri Šalgūnu. Telefonsarunas laikā viņa attieksme bija agresīva un neprofesionāla. Mums tika norādīts zvanīt nākamajā dienā, taču nākamajā dienā uz zvaniem netika atbildēts, un tikām novirzīti saziņai ar asistenti Moniku Lapšinu. Arī sarunā ar asistenti netika sniegtas atbildes pēc būtības – mūsu jautājumi netika uzklausīti un netika veikta situācijas izvērtēšana.
Par šo pakalpojumu samaksājām 420,00 EUR, taču uzskatām, ka saņemtais vērtējums neatbilst profesionāla nekustamā īpašuma vērtējuma standartiem un sniegtā pakalpojuma kvalitāte