www.sudzibas.lv Trialto Latvia, SIA Nereģistrēta nodarbinātība

Trialto Latvia, SIA - Nereģistrēta nodarbinātība

Sludinājumā norada ka būs jāpilda cita noliktavas darbinieka pienākumi, pēc tieša vadītāja norādēm. Pieprasiet lai visi pienākumi ir noradīti darbā līgumā, neesiet par autisma izplatītājiem, ka arī lai jūsu darbs vai profesija nav kombinēta. Normālā pasaulē viss ir sadalīts ka pienākas.

Ir jau ziņots Valsts darba inspekcijā, par nereģistrēto nodarbinātību. Uzņēmuma adrese ir Dominante parks, tur kur noliktavas, Ciedri, Lielvārži, nevis Saulgoži, ja skatīties pēc Google maps. Iepriekšējais darba devējs līgumā noradīja to, nevis pareizo, arī no turienes, SIA NNL LV.

Tāpēc esiet uzmanīgi, neesiet par tādiem!

O

krāslavietiss 12.06.2025

Var jau kārtīgi rukāt, ja labi maksā. Par pienākumu daudzumu - viss ir atkarīgs no samaksas. Ja nemaksā, tā vai tā, tad, protams, škrobe.

O osfi 12.06.2025

Tāda arī būs attieksme, sāks nemaksāt un viss.

LVDebill 12.06.2025

Kurš pēdejais rindā pie kraslavieša mamkas? viņa jau kaklu iesildija?

LVDebill 12.06.2025

lūzerkraslavietis standarta lūzerisma - 2 plusi sev, 2 minusi man ( no sākumā):D

krāslavietiss 12.06.2025

Tava mamma saka, lai aizskaitu dešuku. Tev pakaļa jūtīga un der tikai dārgie pampersi. Plus vēl dibena pūderis vajadzīgs.

LVDebill 12.06.2025

kurš pedejais j*at kraslavieša eskort mamku nadeždu aka eviku?

krāslavietiss 12.06.2025

Tagad pietiks pampersu mēnesim. Saki man paldies!

Hardstyle Baby 12.06.2025

LVDebill ft. Evika & Woodman - Sajucis prātā ("Izslēdziet gaismu pēc šī slima latvieša" Club Mix)

LVDebill 12.06.2025

Твоя шл*ха не вернулась домой, когда в город приехали беженцы

krāslavietiss 12.06.2025

Mācies, kā jājoko, mammas mazā princese!