www.sudzibas.lv Tet Nepilda līguma noteikumus

Tet - Nepilda līguma noteikumus

Tet nenodrošina minimālo ātrumu, kas atrakstīts līgumā pat līdz saviem Rīgas serveriem, kur nu vēl ārpus Latvijas.

Ātrumam jābūt vismaz 600Mbit/s

Tet vismaz reizi gadā paceļ cenas, tai pat laikā nepildot līguma saistības. Pēdējais lielais krāpeins bija pensionāru pakai, kas maksāja zem 20 eur, pacelt cenu par 4 eur un uzspiests tet filmas/seriālu paketi. Neviens nemaksāja par tiem , tāpēc tet uzspieda to visiem klientiem kā bezmaksas filmas un seriālus, tai pat laikā paaukstinot cenu nevis procentuāli, bet pilnīgi visiem par 4 eur/ mēn.

Noziedzīga kompānija, kura nepilda līgumsaistības, bet cieši sadarbojas ar valdību un spiegošanas organizācijām, lai cenzorētu pieejamo informāciju, tāpēc tiesā viņi vienmēr vinnēs.

S