Tan&Go Jelgava - Slikts serviss
Vēlos informēt par savu pieredzi tan&go solārijā Jelgavā (lielā iela 18) .
Man bija pieraksts uz 10 minūšu solāriju. Ierados savlaicīgi un iegāju kabinetā dažas minūtes pirms noteiktā laika, lai sagatavotos. Apzinos, ka šāda veida pakalpojumos laiks ir ierobežots, tādēļ visu darīju normālā tempā, bez liekas kavēšanās.
Tomēr, kamēr vēl nebiju pilnībā sagatavojusies, solārija aparāts automātiski ieslēdzās. Sākumā nebija skaidrs, ka jau tiek uzsākta apmaksātā laika uzskaite, un to pamanīju tikai pēc brīža, kad daļa no laika jau bija pagāJusi.
Rezultātā man netika nodrošināts pilns apmaksātais 10 minūšu solārija laiks.
Par pakalpojuma sniegšanas kārtību iepriekš netiku informēta. Tikai pēc situācijas konstatēšanas uzzināju par it kā pastāvošu “5 minūšu sagatavošanās laiku”, kas, pēc darbinieku teiktā, esot noteikts likumā un piemērojams visos solārijos Latvijā.
Tomēr šāds regulējums Latvijā nepastāv, un man to nespēja rakstiskā veidā uzrādīt arī uz vietas solārijā.
Godīgi sakot, šajā brīdī jutos pievilta, jo man nebija nekādas iespējas zināt, ka sagatavošanās laikam ir tik konkrēts ierobežojums. Šāda informācija nebija nekur pieejama — ne mutiski, ne rakstiski salonā.
Iepriekš, apmeklējot citus solārijus, ar šādu situāciju neesmu saskārusies, un vienmēr esmu paspēJusi sagatavoties pirms pakalpojuma uzsākšanas.
Pēc situācijas konstatēšanas mierīgi vērsos pie darbinieces, paskaidrojot situāciju. Sarunā iesaistījās arī salona vadītājs, kurš atradās blakus esošā telpā.
Gan darbiniece, gan salona vadītājs atsaucās uz minēto “5 minūšu likumu”, tomēr nespēja sniegt tam nekādu pamatojumu.
Atrodoties šajā solārija, radās iespaids, ka ir mēģināts veidot mūsdienīgu pakalpojuma Vidi, tomēr kopējā uzņēmuma organizācija un klientu apkalpošanas pieeja neatbilst šādam līmenim. Darbinieces (administratores) attieksme bija nelaipna, un komunikācijas veids bija uzbrūkošs. Šeit pietrūkst zināšanas un prasmju klientu apkalpošanā.
Kompensācijai tika piedāvāti tikai kosmētikas paraudziņi, kas nav samērīgi ar nesaņemtā pakalpojuma apjomu un slikto pieredzi, ko guvu šajā salonā.
Vienkārši sakot, ja norēķināsieties par pakalpojumu, neuzdosiet papildu jautājumus un negaidīsiet normālu apkalpošanu, visticamāk, viss noritēs bez sarežģījumiem. Tomēr, ja uz vietas radīsies neparedzēta situācija vai sagaidīsiet laipnu un korektu komunikāciju no administratora puses, uz pretimnākošu attieksmi vai elementāru pieklājību no šī salona darbinieku vai vadītāja puses, lūdzu, negaidiet.